Sari la conținut

Festivalul de muzică uşoară "George Grigoriu" de la Braila


dcp100168

Postare recomandata

Concursul International "George Grigoriu", transmis in direct la TVR2

* Pentru prima data se va organiza si televoting * Participa 16 concurenti romani si opt straini * Braila va fi reprezentata de George Tudor Ion, de 18 ani

Cea de-a IV-a editie a Concursului International de Muzica Usoara "George Grigoriu", de la Braila, va fi transmisa in direct pe TVR 2. Mai mult, in aceeasi perioada, 16 - 18 mai, de la Braila vor fi transmise tot in direct, emisiunile "Tonomatul DP2" - din foaierul Casei Tineretului, si "Atentie se cinta", emisiunea lui Horia Moculescu urmind sa fie transmisa chiar de pe scena concursului. In serile de vineri, simbata si duminica se vor transmite in direct atit concursul cit si recitalurile sustinute de Mirabela Dauer, Gabriel Cotabita, Gabriel Dorobantu, Aurelian Temisan si Monica Anghel. Pentru prima data se va organiza si televoting. Presedintele juriului este Anton Suteu, iar intre membri va fi si directorul Festivalului International de Muzica Usoara din Maiori, o localitate de linga Napoli, Antonello Noto. Orchestra va fi dirijata, ca si in anii trecuti, de Ionel Tudor. Scenografia va fi asigurata de Televiziunea Romana, scena va fi mult mai luminoasa decit in anii trecuti, iar sunetul va fi asistat de firma Paradigma. Tot festivalul va fi transmis si pe ecranul din fata Casei Tineretului. Pina la concurs, pe acelasi ecran se va derula un rezumat al primelor trei editii. Evenimentul va fi prezentat de Octavian Ursulescu si reprezentanta TVR, Irninis Miricioiu.

In concurs au fost acceptati 16 concurenti romani: Alexandra Nistor, 18 ani, Costel George Coroi - 18 ani, Cristina Florentina Vasiu - 16 ani, din Hunedoara, Andreea Cernica, 17 ani, Andrei Balaceanu - 22 ani, Francesca Ilie - 16 ani, Mihai Catalin Tamazlicaru - 16 ani, Noni Razvan Ene - 16 ani, din Bucuresti, Cristina Salistean - 16 ani, Gheorghe Mihai Radu - 21 ani, Irina Ionescu - 16 ani, Iuliana Dumitrache - 18 ani, din Pitesti, Dalma Kovacs - 22 ani, din Brasov, Marina Mihaela Sotroca - 17 ani, din Galati, Oana Puscasu - 21 ani din Botosani si George Tudor Ion - 18 ani, Braila. Din strainatate au fost inscrisi in concurs sapte tineri: Carmen Noto si Luca Arini - Italia, Lana Shvilpe si Tina Notte - Letonia, Lucia Fritzka - Slovacia, Monica Prodan - Serbia, Skurstene Baiba - Lituania. Din Republica Moldova participa formatia "Akord".

Trofeul concursului, ca si in anii trecuti, este un Volkswagen Passat rosu. Premiul I este de 2.500 de euro, premiul II valoreaza 2.000 de euro si premiul III 1.500 de euro. Se vor mai acorda trei mentiuni a cite 500 de euro si Premiul Uniunii Compozitorilor si muzicologilor din Romania, in valoare de 400 de euro.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean, Centrul de Creatie si Televiziunea Romana.

http://www.obiectivbr.ro/index.php?pagi ... niu=Social

Un festival bine crescut - 8.000 de euro la “George Grigoriu”

Moştenirea spirituală lăsată de unii oameni este atît de mare, încît ea poate înzestra, cu aripi de speranţă, noi şi noi talente. A sprijinit toată viaţa vocile tinere. Şi continuă să o facă la aproape un deceniu de la trecerea sa în nefiinţă, prin festivalul care-i poartă numele. Mai sînt trei zile pînă cînd Brăila va deveni locul în care 24 de glasuri fragede se vor face auzite.

Premii. Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară “George Grigoriu”, ajuns la cea de-a patra ediţie, strînge la un loc, între 16 şi 18 mai, concurenţi din Bucureşti, Hunedoara, Piteşti, Brăila, Braşov, Botoşani, Galaţi, dar şi din Lituania, Letonia, Slovacia, Moldova, Italia şi Serbia. Şi, pentru ca drumul pînă acasă să fie mai uşor pentru unul dintre aceştia, trofeul “George Grigoriu” va fi un Volkswagen Passat. Nici partea bănească nu este săracă, fiind acordaţi 2.500 de euro pentru premiul I, 2.000 pentru premiul II, 1.500 pentru premiul III şi trei menţiuni a cîte 500 de euro fiecare. Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România va acorda şi ea un premiu de 400 de euro. Aşadar, aproape 8.000 de euro vor fi oferiţi pentru voci tinere şi talentate! Care, în plus, vor avea privilegiul să fie acompaniate de orchestra condusă de Ionel Tudor. Dar sub privirile cui vor defila concurenţii şi glasurile lor? Juriul este format din Anton Şuteu, Andreea Andrei, Titus Andrei şi Andrei Kerestely. Pe scena festivalului nu se vor auzi însă doar muguri (vocali) tineri. Mirabela Dauer, Gabriel Cotabiţă, Gabriel Dorobanţu, Monica Anghel şi Aurelian Temişan vor susţine concerte.

Dacă primele trei ediţii ale Festivalului “George Grigoriu” s-au bucurat de bugete aproximativ egale, de 2 miliarde de lei vechi fiecare (din care 45% sponsorizări şi 55% – bugetul Consiliului Judeţean Brăila), acum suma pusa în joc este estimată la 3.260.000.000 de lei vechi. Festivalul va fi difuzat de TVR 2 vineri (21:30), sîmbăta şi duminică (20:10).

http://www.jurnalul.ro/articole/124428/ ... e-grigoriu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TVR 2 difuzează festivalul-concurs de muzică "George Grigoriu"

TVR 2 va transmite în direct, în perioada 16 - 18 mai, cele mai importante momente din cadrul celei de-a patra ediţii a Concursului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu", desfăşurat la Brăila. TVR 2 va difuza, pe parcursul celor trei seri de festival, atât concursul, cât şi recitalurile. Astfel, vineri, de la ora 20.15, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 20.10, va putea fi urmărit concursul, la care s-au înscris 24 de tineri interpreţi din România, Italia, Letonia, Slovacia, Serbia, Lituania şi Republica Moldova. În plus, TVR 2 va difuza, de la ora 22.30, recitalurile susţinute de Mirabela Dauer, Gabriel Cotabiţă, Gabriel Dorobanţu, Aurelian Temişan, Angelica Vasilcov şi Monica Anghel. De asemenea, emisiunea "Tonomatul DP2" va fi transmisă în direct de la Brăila, în timp ce show-ul "Atenţie, se cântă!", moderat de Horia Moculescu, se va desfăşura pe scena festivalului. Trofeul festivalului-concurs este un autoturism Volkswagen Passat, premiul I constă în 2.500 de euro, premiul II - 2.000 de euro şi premiul III - 1.500 de euro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trofeul "George Grigoriu" a plecat la Deva

Cea mai fericita concurenta de la Festivalul International de Muzica Usoara "George Grigoriu" este Alexandra Nistor din Deva, Hunedoara. Ea a cistigat Trofeul festivalului si masina Volkswagen Passat oferita ca premiu de principalul sponsor, magazinele "Plus", masina care valoreaza aproximativ 20.000 de euro. Premiul I, in valoare de 2.500 de euro a ajuns la Tina Notte, din Letonia, Premiul II, in valoare de 2.000 de euro, a ajuns la Lucia Fritzka din Slovacia, iar Premiul III, in valoare de 1.500 de euro l-a obtinut Iuliana Dumitrache din Pitesti. Cele trei mentiuni, a cite 500 de euro, au ajuns la alti trei concurenti: formatia "Akord" din Republica Moldova - mentiunea I, Francesca Ilie din Bucuresti - mentiunea II si Dalma Kovacs din Brasov - mentiunea III. Premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, de 400 de euro, a ajuns la Noni Razvan Ene, iar Premiul de popularitate, un televizor color, la braileanul George Tudor Ion.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Start in Festivalul "George Grigoriu" 2010

In perioada 14-16 mai la Casa Tineretului din Braila are loc a sasea editie a Festivalului International de Muzica Usoara "George Grigoriu", organizat de Centrul de Creatie si Consiliul Judetean Braila.

In fiecare zi spectacolele urmeaza sa inceapa la ora 19:00 si se vor termina la ora 22:00.

Vor participa 26 de concurenti din noua tari: Ucraina, Polonia, Letonia, Franta, Italia, Bulgaria, Elvetia, Republica Moldova si Romania.

In prima seara a festivalului va canta din nou castigatorul de anul trecut, Pavel Alexandru Parfeni si solista Eva Kiss.

In cea de-a doua seara este programat un microrecital Melanie Rene, castigatoarea Premiului I in 2009, apoi urmeaza Ovidiu Komornic.

Ultima seara va debuta cu recitalul Loredanei Groza si se va incheia cu Gala Laureatilor. Ca de obicei, sambata, de la ora 13,00 se va transmite in direct de la Braila emisiunea "Atentie, se canta!" realizata de Horia Moculescu.

Marele Premiu este o masina Opel Zafira, care valoreaza aproape 13.000 de euro. Premiul I valoreaza 2500 euro, Premiul II 2000 euro, Premiul III 1500 euro. Se vor mai acorda Premiul Uniunii Compozitorilor-400 euro si trei mentiuni de cate 300 euro.

Presedintele juriului, ca si in ceilalti ani, este compozitorul Anton Suteu, iar dintre membrii acestuia sa-i mentionam pe Titus Andrei, Horia Moculescu, Rumiana Nacheva din Bulgaria si Eliane Dambre din Elvetia. Prezentarea festivalului va fi realizata tot de Octavian Ursulescu, iar orchestra care va canta live va fi tot band-ul Radio condus de Ionel Tudor.

Surse:

www.festival-george-grigoriu.ro

http://www.ziare.com/muzica/festival/start-in-festivalul-george-grigoriu-2010-1014393

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O poliţistă de la frontieră din Galaţi, la festivalul "George Grigoriu"

În perioada 14-16.05.2010, începând cu orele 19.00, se desfăşoară festivalul internaţional de muzică uşoară "George Grigoriu", care este organizat la Brăila şi transmis în direct de Tvr2. În urma a două preselecţii naţionale desfăşurate la Bucureşti, poliţista de frontieră gălăţeană Mariana-Rebeca Draguţ s-a calificat la etapa finală. "Dorim să o susţinem pe colega noastră care intră în concurs cu numărul 2, în data de 14.05, ora 19.00, prin transmiterea unui sms corespunzător, la numărul de telefon afişat pe ecran în timpul transmisiunii directe a tvr2", a declarat inspector şef Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al IJPF Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/festivalul-International-Muzica-George-Grigoriu_0_261574176.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminică – 16 mai, ora 19.10, Casa Tineretului, Brăila şi LIVE la TVR 2, ultima seară a Festivalului Internaţional de muzică uşoară “George Grigoriu”. Emoţii pentru concurenţi, emoţii cu siguranţă şi pentru public, dar şi pentru spectatorii care au putut să desemneze, cu ajutorul SMS-urilor, câştigătorul Premiului de popularitate.

Ediţia 2010, a şasea, a adus în urbea natală a compozitorului George Grigoriu concurenţi, 23 în total, din cinci ţări, care au interpretat piese din repertoriul regretatului om de muzică dar şi piese din repertoriul românesc, internaţional şi compoziţii proprii ale interpreţilor, unele extrem de sensibile – cum a fost cea a tinerei Laura Sensi din Elveţia, deosebit de atrăgătoare, cantabile, ca cea a Olgăi Gorcinschi din Republica Moldova. Detalii despre primele două seri aveţi aici http://brailachirei.wordpress.com/2010/05/15/festivalul-international-%e2%80%9cgeorge-grigoriu%e2%80%9d-braila-editia-2010-prima-zi-urmariti-live-pe-tvr-2-transmisia-din-fiecare-seara/ şi aici http://brailachirei.wordpress.com/2010/05/16/festivalul-%e2%80%9egeorge-grigoriu%e2%80%9d-%e2%80%93-a-doua-zi-de-muzica-usoara-la-braila/.

Pentru ca tensiunea să nu atingă cote alarmante, prezentatorii au intrat direct în subiect şi l-au invitat pe scenă pe Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele CJ Brăila începând să anunţe concurenţii care pleacă de la această ediţie cu diploma de participare şi un mic dar din partea organizatorilor, ca să-şi amintească de Brăila – un set de ilustrate cu oraşul natal şi al lui Panait Istrati, Mihail Sebastian, Hariclea Darclee, Nae Ionescu, Perpessicius, dar şi un şergar ţesut la Atelierele de Revitalizare a Textilelor Tradiţionale, ateliere ce funcţionează în cadrul Centrului de Creaţie (rezultatul unui proiect cu fonduri europene Phare din 2002). Concurenţii au primit şi frumoase buchete de flori, înmânate de simpatice tinere selectate special în acest scop de organizatori.

Unul dintre concurenţi a pierdut şi acest premiu, Răzvan Răduţă. El a părăsit concursul înainte de ultima zi şi, conform regulamentului, a fost descalificat.

Premiul de Popularitate, aşa cum spuneam o distincţie a publicului spectator, a revenit brăilencei Rebeca Mariana Drăguţ. Şeful ei direct, comisarul şef de poliţie Didel Bădărău –inspector şef al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Galaţi – a fost invitat pe scenă de Octavian Ursulescu şi i-a înmânat tinerei, angajată a instituţiei menţionate, premiul.

Eliane Dambre, din Elveţia, prezentă în juriul competiţiei, a înmânat Premiul Special al CJ Brăila, tinerei Rodica Elena Tudor, din Mărginenii de Jos, Prahova.

Octavian Ursulescu a anunţat şi că organizatorii au hotărât, în cursul zilei de 16 mai, să ofere şi trei premii tentante – câte un televizor ultramodern – telespectatorilor care au trimis SMS-uri câştigătorilor premiilor acestei ediţii. Ei vor fi numiţi, prin targere la sorţi dacă sunt mai mulţi, în următoarea perioadă.

Menţiunea a III-a a revenit lui Andrei Ciobanu, din Bacău, tânărul despre care v-am povestt că a încântat auditorul feminin cu piesa lui George Grigoriu “A doua tinereţe”. Pe aceasta a cântat-o acum, după ce a primit distincţia din partea lui Cezar Grigoriu – fiul regretatului compozitor, fratele Andreei Andrei, prezentă în juriul festivalului, şi al actriţei Patriciei – actriţă.

Menţiune a II-a fost obţinută de Alin Ignat din Alba Iulia, un cunoscut al festivalului brăilean, realizatorul de emisiuni la Radio Actualităţi Titus Andrei, membru în juriu, i-a înmânat distincţia şi a ţinut să menţioneze că “în 2005, la prima ediţie a festivalului, Bunea Stancu îşi dorea ca festivalul să aducă notorietate Brăilei, ceea ce s-a întâmplat, cu sprijinul Televiziunii Române, a Centrului de Creaţie Brăila, a spectatorilor şi telespectatorilor”.

Menţiunea I a revenit Laurei Sensi, şi tânăra elveţiancă a interpretat încă o dată piesa compoziţie proprie, o adevărată elegie pentru voce şi pian de o tulburătoare sensibilitate care ne-a tulburat şi acum, până la lacrimi. Nicu Filote – secretarul CJ Brăila – a înmânat distincţia interpretei, remarcând totodată şi faptul că festivalul a crescut mereu, de la an la an, iar concurenţii înscrişi s-au dovedit tot mai buni de la ediţie la ediţie.

Una din suprizele ediţiei a venit de la Ramiana Nacheva, membră în juriu, realizatoare a unui festival la Velico Târnovo în Bulgaria, care a dorit să ofere două diplome la tot atâţia concurenţi, pe care i-a şi invitat la ediţia din toamna lui 2010. Beneficiarii acestor premii surpriză sunt Alin Ignat şi Laura Sensi.

Premiul Uniunii Compozitolor şi Muzicologilor, tradiţional la Brăila – dar o raritate în ţară, a fost înmânat de compozitorul Anton Şuteu – vicepreşedintele organismului menţionat, preşedinte al juriului brăileande festival – Cristinei Croitoru. Solista din Republica Moldova, de 22 ani, studentă la teatru, a interpretat pentru public piesa din repertoriul lui George Grigoriu “Cui îi pasă de mine”, demonstrând încă o dată calităţile şi vocea cu personalitate pentru care a fost apreciată de profesioniştii artei muzicale.

Premiul III, înmânat de Maria Puşcaciu – directorul Centrului de Creaţie Brăila – a revenit Cristinei Florentina Vasiu (foto mai jos – puţin schimbată la înfăţişare, că şi-a întins părul cu placa…).

Vicepreşedintele CJ Brăila Florin Mija a înmânat Premiul al II-lea lui Ioan Man (foto următoare), tânărul de 24 de ani din Cluj Napoca ai cărui ochi nu pot vedea lumina, dar a cărui voce ne face inimile să tresară. Cu glasul plin de emoţie, interpretul – absolvent al Academiei muzicale – a ţinut să mulţumească tuturor pentru disctincţie, dar mai cu seamă mamei sale (tatăl îl însoţise la Brăila), şi publicului care l-a primit şi de această dată cu încurajatoare şi călduroase minute de aplauze.

Premiul I a revenit lui Alexandru Daniel Anghel (foto următoare), din capitală, tânărul care a mărturisit că s-a aplecat asupra artei muzicale abia de câteva luni, dup ce şi-a început cariera în artele plastice pentru care s-a pregătit la facultatea bucureşteană de profil şi are deja expoziţii în străinătate. Primarul municipiului Aurel Gabriel Simionescu (n.aut. Despre dumeanlui cineva a scornit o “bârfă” urâtă şi rea în cursul zilei, cum că ar fi avut un atac de cord…, şi care a circulat cu mult “spor” făcând telefoanele să zbârnâie…) a înmânat premiul. Aurel Simionescu nu a uitat să menţioneze importanţa festivalului care ne ajută să ne păstrăm în memoria zestrea culturală lăsată de George Grigoriu, de ediţiile care ne-au dus de la “Broscuţa oac” interpretată de foarte tânăra brăileancă Maria Enache la “Mărunţica”, şi de atunci parcă a tredcut o “Eternitate” – superb joc de cuvinte al edilului şef!, prestaţia extraordinarei Orchestre Radio condusă de Ionel Tudor, a prezentatorilor, a Televiziunii Române, a publicului şi a concurenţilor. Premiantul ne-a încântat din nou cu piesa “Ştiu cine sunt” din repertoruiul formaţiei Holograf.

Şi Trofeul, cu Marele Premiu – Opelul Zafira de 13.000 de euro oferit de firma SC Trancad SA din Galaţi – a revenit, aşa cum ne-a anunţat Gheorghe Bunea Stancu, tinerei Olga Gorcinschi, de 23 de ani, din Republica Moldova - în imaginea de mai jos.

Bucuroasă, interpreta – deopotrivă violonistă, compozitoare – a adus din nou pe scenă (o parte) din grupul care a sprijinit-o şi a ţinut să menţioneze că ea este adepta echipei, de altfel ea face parte dintr-o formaţie – “Millenium”, amănunte pe pagina web http://www.milleniumband.ro/ - care va reprezenta ţara natală foarte curând la o competiţie în Polonia. Colegii de pe scenă au fost Eugen – voce şi tobe, Tatiana – voce şi percuţie, Olga (altă… Olga) – voce şi chitară, Alex – voce solo şi chitară solo, Dumitru – pianist; acasă mai sunt alţi doi colegi… Toţi sunt absolvenţi de studii superioare muzicale. Producătorul trupei, Vlad, a primit de asemenea mulţumiri LIVE de la Olga. Trofeul l-a primit de la una din ajutoarele organizatorilor, iar cheile maşinii de la reprezentantul SC Tancrad – Cristian Cătălin Stăncic – care a menţionat următoarele: “Chiar dacă ne aflăm întro situaţie economică deosebită, mediul ecconomic trebuie să sprijine evenimentele culturale”. A mulţumit, totodată, organizatorilor, Televiziunii Române, concurenţilor care s-au dovedit extraordinari.

Foto Teodor Bîtica: o parte din trupa “Millenium” pe scena brăileană

După ce am mai audiat-o încă o dată pe Olga Gorcinschi şi colegii, de această dată cu unul din băieţii trupei “Millenium” la pian, taotă lumea a fost invitată în faţa Casei Tienretului, pentru ca laureata să-şi primească trofeul. Tot aici au fost invitaţi şi premianţii, Ioan Man şi Alexandru Daniel Anghel având ocazia să mai mulţumească o dată juriului, organizatorilor, minunatului public spectator şi telespectator. Ca de fiecare dată, finalul ediţiei a fost un splendit foc de artificii care i-a încântat şi ep cei care nu au avut plăcerwa de a urmări minunata ediţie – şi personal (n.aut. Îmi permit să am păreri de gen, doar ştiu destulă muzică) mă simt datoare să asigur cititorii că premiile s-au acordat pe bune, poate că aş fi schimbat pe ici-pe colo câte un loc, aş mai fi inventat un premiu–două în plus, dar per total a fost o jurizare “pe bune”, care face cinste festivalului, cum de altfel se şi spune, că doar nu degeaba face Brăila un eveniment în cinstea lui George Grigoriu – şi în bordul organizatoric este şi Andreea Andrei, fiica sa.

Aceastea fiind spuse, să ne auzim/ citim cu bine până la următoarea ediţie a Festivalului “Grigoriu”! Şi mulţumesc prietenilor pentru sprijin, ştiu ei…

http://brailachirei.wordpress.com/2010/05/16/festivalul-%E2%80%9Egrigoriu%E2%80%9D-%E2%80%93-la-final-marele-premiu-autoturismul-opel-zafira-si-trofeul-pleaca-in-republica-moldova-cu-olga-gorcinschi/

Din pacate, n-am putut sa "ajung" la acest festival decat la televizor. Sper sa ne revedem cu bine pe acest topic, la anul pe vremea asta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • dcp100168 a schimbat titlul în Festivalul de muzică uşoară "George Grigoriu" de la Braila

O tecuceancă şi două gălăţence, într-un prestigios festival muzical

Alexandra-Ioana Damian din Tecuci, Andreea-Ana Mihai şi Andreea-Anya Ene din Galaţi vor concura pe scena prestigiosului Festival Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu" de la Brăila. Cele trei artiste au trecut cu brio printr-o preselecţie riguroasă, care a avut loc la Bucureşti, performând în faţa unui juriu format din celebrităţi ale muzicii româneşti.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila a făcut publică lista concurenților admiși în urma preselecției pentru Festivalul-concurs Internațional de Muzică Ușoară "George Grigoriu", care va avea loc în perioada 24-26 mai 2024.

Dintre cei 24 de concurenţi, 12 sunt străini, din ţări ca Italia, Cipru, Ucraina și Kazahstan, iar 12 sunt artişti români. Ne-am bucurat să descoperim pe listă nu mai puţin de trei nume cunoscute pentru gălăţeni şi tecuceni. Pe tecuceanca Alexandra-Ioana Damian aţi putut-o vedea anul trecut la "Vocea României", de la Pro Tv. Iar gălăţencele Andreea-Ana Mihai şi Andreea-Anya Ene au un bogat palmares de premii obţinute în competiţii muzicale.

Potrivit organizatorilor, din juriu au făcut parte Marius Ţeicu - preşedinte, Ionel Tudor, Adrian Romcescu, dar și fiica lui George Grigoriu, Andreea Andrei. Alături de concurenţi s-au aflat Andrei Tudor şi Octavian Ursulescu!

Mai merită spus că Marele trofeu al festivalului valorează 4.000 de euro. Şi că, în fiecare din cele trei zile ale festivalului, după secțiunea de concurs, vor avea loc recitaluri Zdob și Zdub (24 mai), Horia Brenciu şi HB Orchestra (25 mai) şi Andra (26 mai).

viata-libera.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creați un cont sau conectați-vă pentru a comenta

Trebuie să fiți membru al comunității pentru a putea adăuga comentarii.

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un cont nou

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații importante

Pentru a personaliza conţinutul şi pentru a asigura o experienţă de utilizare sigură, folosim module cookies. Dacă folosiți acest site, ne permiteți să colectam informații prin intermediul modulelor cookie. Puteți modifica setările cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe acest site confirmați acceptarea utilizării fișierelor cookie conform Politicii de utilizare a cookie.