dcp100168 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Duminică, 16 mai, 16:00, Oţelul Galaţi - FC Vaslui, GSP TV
dcp100168 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Biletele la Oţelul - Vaslui se vând sâmbătă şi duminică Preturile biletelor pentru meciul de duminica, FC Otelul Galati - FC Vaslui, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, sunt urmatoarele: Tribuna I - 10 lei, Tribuna a II-a - 7 lei, Peluze - 7 lei (5 lei pentru galerii), Tribuna Zero - 50 de lei. Biletele se vor comercializa sambata, 15 mai, intre orele 09.00 - 16.00, si duminica, 16 mai, intre orele 09.00 - 17.00, la casele de bilete din jurul stadionului "Otelul". Tichetele pentru Tribuna Zero sunt disponibile la Clubul ArcelorMittal din Tiglina I.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2421
dcp100168 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Oţelul Galaţi - FC Vaslui, duminică, ora 16.00Arbitri: Alexandru Tudor - Ionel Popa, Valentin Avram - Dragoş Istrate. Observator: Patriţiu Abrudan
dcp100168 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 LPF a modificat programul etapei a 33-a: Otelul Galati - FC Vaslui, ora 16.00, GSP TV
dcp100168 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 LPF se joacă cu meciurile etapei 33 şi a făcut o a doua modificare în decurs de nici o oră. Meciul Oţelul Galaţi - FC Vaslui nu se mai joacă duminică, la ora 16:00, ci luni, la ora 17:00.
dcp100168 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Lăcătuş: Nu va fi deloc uşor la GalaţiAntrenorul Marius Lăcătuş a declarat că echipa FC Vaslui nu va avea un meci prea uşor la Galaţi, în penultima etapă a campionatului, în condiţiile în care vasluienii nu au reuşit să câştige partida din tur, iar Oţelul vine de o perioadă cu rezultate bune. "Nu va fi un joc deloc uşor la Galaţi. Să nu uităm că în tur, pe teren propriu, nu am reuşit să câştigăm cu Oţelul. Este o echipă într-o formă bună, cu rezultate bune. Vom reuşi să ne impunem în acest meci doar dacă reuşim să avem aceeaşi atitudine de până acum, nu mai departe de meciul cu Steaua. Victoria este foarte importantă pentru noi pentru a ne putea menţine acolo sus în clasament", a spus Marius Lăcătuş.http://www.mediafax.ro/sport/lacatus-nu-va-fi-deloc-usor-la-galati-6120091
dcp100168 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Oţelul contestă delegarea lui TudorMarius Stan, director general la Oţelul Galaţi, a spus că la meciul Oţelul - FC Vaslui, programat luni în penultima etapă din Liga I, nu avea ce să caute o brigadă de arbitri cu Alexandru Tudor la centru. "La ultimul nostru meci de pe teren propriu cu FC Vaslui, cel din campionatul trecut, a arbitrat tot Tudor şi a viciat rezultatul", a declarat Marius Stan. La jocul invocat de conducătorul grupării gălăţene, cîştigat de FC Vaslui cu 1-0, cei de la Oţelul i-au reproşat lui Alexandru Tudor că le-a refuzat un penalti în ultimul minut al partidei. "I-am spus lui Igna că la ultimul meci al nostru cu Vaslui a ieşit scandal mare, dar degeaba. Mai mult, unul dintre arbitrii asistenţi la meciul de luni, Ionel Popa, este recuzat de noi. Cum îl ajută ei pe Tudor dacă la primul lui meci după suspendare îl trimit la un meci cu presiune suplimentară? Dacă se va întâmpla ceva din nou, va fi clar că e ptremeditată această delegare", a mai spus Marius Stan.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/otelul-contesta-delegarea-lui-tudor-189986.html
Mikka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Reprogramari repetate, iar amenintari cu tot felul de contestatii si rapoarte
dcp100168 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Avancronica meciului Otelul Galati - FC VasluiPentru partida de luni, cu FC Vaslui, antrenorul Dorinel Munteanu poate visa la orice formulă, întrucât nu are nicio problemă de lot. Munteanu a declarat ca partida cu FC Vaslui trebuie sa fie momentul oportun de ramas bun fata de fani pentru stagiunea 2009-2010: "Nu am nicio problema de lot pentru partida aceasta si sper sa gasesc cea mai buna formula pentru a face un meci cat mai bun. Suporterii nostri trebuie sa ramana cu cea mai buna impresie la final de sezon 2009-2010, deoarece avem mare nevoie de ei si in campionatul urmator, cand ne propunem sa participam intr-o cupa europeana. Avem nevoie de puncte in meciul de luni pentru banii din drepturile de televizare si pentru continuitatea de care are mare nevoie aceasta echipa de perspectiva. FC Vaslui este o echipa foarte puternica cu sanse de a juca in Champions League. Chiar daca vom juca la victorie, m-as multumi si cu un rezultat de egalitate".Paraschiv mai are un an de contract cu Oţelul, nu şi Costin, a cărui înţelegere cu clubul expiră la finele acestei luni. Iar până acum nu i s-a propus prelungirea şederii la malul Dunării! "Vom avea o discuţie cu Sergiu, nu ne vom despărţi de el. Este un jucător important pentru Oţelul", a ţinut să comenteze Marius Stan. Asta în timp ce tehnicianul Munteanu afirmă că apărătorul central de 32 de ani face parte din planurile sale şi pentru stagiunea 2010-2011, când Galaţiul îşi va propune cu adevărat ocuparea unui loc de Europa League: "Nu ne permitem să-l pierdem pe Sergiu, e un jucător de caracter şi cu mare experienţă”, conchide Dorinel, şeful cel mare din vestiarul ocupantei locului 8 în clasamentul Ligii 1".Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Sârghi, Sălăgeanu - L.Antal, Giurgiu, Neagu, Ochiroşii - G.Paraschiv, Axente; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Rezerve: Baotić, Cojoc, Perendija, L.Iorga, S.Ilie, Viglianti, Pena. 3. FC Vaslui 32 17 8 7 42-27 59 8. Oţelul Galaţi 32 13 8 11 37-35 47Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat că echipa FC Vaslui nu va avea un meci prea uşor la Galaţi, în condiţiile în care vasluienii nu au reuşit să câştige partida din tur, iar Oţelul vine de o perioadă cu rezultate bune.Echipa probabilă: Kuciak - Milanov, Zubar, Papp, Hugo Luz - Burdujan, Gladstone, L.Sânmărtean, Milisavijević - Wesley Lopes, Neagu; Antrenor: Marius Lăcătuş; Accidentaţi: Gerlem, Temwanjera, Costly, Buhuş; Suspendaţi: -; Rezerve: Hăisan, Delgado, Akakpo, Genchev, Zmeu, Costin, Pavlović, GheorghiuMeci de 1 sau 2Sport 365 va recomanda: Oţelul Galaţi - FC Vaslui este meci de 1 sau 2, egalul nefiind o varianta viabila penmtru nici o echipa. Pentru gazde, acest meci este doar de palmares, dar cu siguranta vor dori sa obtina victoria pentru ca au sansa sa o impiedice pe rivala Vaslui sa ajunga in preliminariile LC. In sezonul 2007-2008, Otelul ar fi trebuit sa joace in Cupa UEFA Intertoto, dar patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu a avut "prieteni" la LPF si a modificat un meci al galatenilor, care a fost pierdut la "masa verde" cu 0-3. Prin aceasta smecherie, "otelarii" au fost siliti sa cedeze locul de Intertoto Vasluiului. In plus Dorinel Munteanu va dori cu siguranta sa-si ia o revansa in fata lui Adrian Porumboiu, dupa ce acesta l-a concediat in urma cu doi ani, acuzandu-l de un blat cu Steaua. Oaspetii au un moral bun dupa victoria in fata Stelei si chiar daca l-au pierdut pe Costly definitiv vor veni la Galati sa castige, altfel nu vor mai avea nici o sansa la locul 2. "Fiara" este bucuros ca o parte din jucatorii accidentati in acest sezon si-au revenit iar omul lor numarul unu Wesley Lopes, suspendat cu Steaua, va reintra in atac. Va fi un meci echilibrat pentru ca echipa gazda a aratat in acest retur ca este de top fiind aproape de a prinde un loc de UEL si cu siguranta va face orice pentru a obtine victoria mai ales ca jucatorii vor evolua pentru ultima data in acest sezon in fata fanilor; daca pierd sau fac egal oaspetii isi pot lua adio de la preliminariile LC.Oţelul Galaţi - FC Vaslui17.05.2010, Galaţi, Stadion: "Oţelul", ora: 17:00, live GSP TVReferee: Alexandru Tudor (Bucureşti)Palamres: 9 1 4 4 7-11Primul meci: 0-0 la Vaslui, în 22 octombrie 2005Scor maxim: n-au fost rezultate la mai mult de două goluri diferenţăSingura victorie a vasluienilor la Galaţi: 1-0 la 31 august 2008, în ultimul meci jucat la GalaţiÎn tur, FC Vaslui - Oţelul Galaţi 1-1 (1-1), Au marcat: 0-1 Cristian Sârghi (4), 1-1 Lucian Burdujan (38)http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Otelul_Galati_FC_Vaslui-n120110.html
dcp100168 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Oţelul Galaţi - FC Vaslui 1-0Echipa FC Vaslui a fost învinsă, luni, în deplasare, scor 1-0 (0-0), de formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a XXXIII-a a Ligii I. Golul a fost marcat în proprie poartă de Papp, în minutul 50, după o lovitură liberă executată de pe partea stângă de Viglianti şi o respingere în faţă a portarului Kuciak.Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 16. Sârghi (21. Perendija '43), 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie - 26. Neagu, 29. Giurgiu (32. G. Paraschiv '72) - 8. Antal (20. Cojoc '89), 37. Viglianti, 11. Ochiroşii - 27. Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.FC Vaslui: 1. Kuciak - 20. Milanov, 3. Papp, 16. Zubar, 27. Luz - 23. Pavlovici - 31. Gheorghiu (11. Milisavljevici '62), 4. Genchev (8. Zmeu '68), 18. L. Sănmărtean (25. Delgado '83) - 80. Wesley, 9. Burdujan. Antrenor: Marius Lăcătuş.Cartonaşe galbene: Ochiroşii '78, S. Ilie '80, Râpă '81, Sg. Costin '86 / Zubar '50, Milisavljevici '83, Luz '90+2.Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Ionel Popa, Valentin Avram (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).Observatori: Mircea Călin, Laszlo Sajtos. Supervizor: Ioan Igna.La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, printre care circa 30 de suporteri ai formaţiei oaspete.
dcp100168 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Adrian Porumboiu: "E vina mea, le-am dat prime prea mari acestor nesimţiţi! Mă retrag"Adrian Porumboiu spune că a greşit atunci când a oferit prime consistente jucătorilor săi după victoria cu Steaua şi că vasluienii au avut la Galaţi o evoluţie plină de greşeli copilăreşti. "N-am motive de bucurie după un asemenea joc. Nu pot să înţeleg ce se întâmplă după ce că le asigur cele mai bune condiţii. Cred că am greşit eu, le-am dat prea mulţi bani după meciul cu Steaua. Am făcut numai greşeli copilăreşti. Galaţiul e un model de echipă de care se vor apropia multe alte formaţii în curând. Au jucători tineri, contracte mici. Se vede că nu sunt vulnerabili" , a spus Porumboiu. Oficialul moldovenilor spune că nu mai vrea să continue ca finanţator al echipei FC Vaslui, mai ales atunci când vede că jucătorii de la echipă se comportă ca nişte nesimţiţi: "Cred că poziţia de observator în UEFA e mult mai comodă decât să fiu patron de club. De ce să dau atâţia bani la nişte nesimţiţi de jucători?! Decizia e luată de mult, nu de după acest meci".http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/e-vina-mea-am-dat-prime-prea-mari-acestor-nesimtiti-ma-retrag-6128686
dcp100168 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Marius Stan: "Ne-am plătit poliţele pe care le aveam faţă de FC Vaslui"Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat după victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, că formaţia sa şi-a plătit poliţele pe care le avea în plan sportiv faţă de gruparea vasluiană, care acum două sezoane i-a luat locul în Cupa Intertoto la "masa verde". "Este o victorie pe care o aşteptam de multă vreme şi, ţinând cont de contextul în care s-a petrecut, cred că ne-am plătit poliţele pe care le aveam faţă de FC Vaslui pe plan sportiv pentru nedreptatea de acum două sezoane. Sunt bucuros că le-am putut oferi suporterilor o victorie frumoasă la despărţirea de ei în acest sezon", a spus Stan.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-stan-ne-am-platit-politele-pe-care-le-aveam-fata-de-fc-vaslui-190450.html
Recommended Posts