dcp100168 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Universitatea Craiova - Oţelul GalaţiToate meciurile din etapa a 34-a, ultima a Ligii I, se vor disputa sâmbătă, 22 mai, de la ora 17.00. Meciul Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi se joacă la Turnu Severin.
dcp100168 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Dorinel Munteanu: "Nu ne interesează situaţia Craiovei"Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, referitor la partida din ultima etapă a Ligii I, cu Universitatea Craiova, care se află în lupta pentru evitarea retrogradării, că doreşte o victorie: "Nu ne interesează situaţia Craiovei. Mergem să jucăm şi să câştigăm".Laurenţiu Reghecampf: "Mizez pe valoarea jucătorilor mei"Managerul sportiv al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, prezent în tribună la meciul de la Galaţi, a afirmat că nu mizează pe lipsa de concentrare a jucătorilor de la Oţelul, în ultima etapă: "Am văzut o echipă a Oţelului foarte bună de care însă nu ne temem. Nu mizez pe lipsa lor de concentrare, ci pe valoarea jucătorilor mei".http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-munteanu-ma-bucur-ca-am-fost-ovationat-dupa-inceputul-greu-de-campionat-190447.html
dcp100168 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Toate meciurile din etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, se vor disputa sâmbătă, de la ora 16.30 şi nu 17.00, cum se anunţase iniţial, informează, marţi, Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul oficial.
dcp100168 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Universitatea Craiova - Oţelul GalaţiArbitri: Cristian Balaj - Iulian Radu, Vasile Marinescu - Teodor CrăciunescuObservator: Ion Mureşan
dcp100168 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Giovani Becali: "Se pregateste un blat ordinar la Craiova - Otelul"Fostul impresar Giovani Becali a sustinut, miercuri seara, ca partida dintre Universitatea Craiova si Otelul Galati, din ultima etapa a Ligii I, va fi aranjata pentru salvarea oltenilor de la retrogradare. "Atentie mare la meciul Craiova - Otelul Galati. Se anunta un blat de zile mari! Trimiteti toate televiziunile, urmariti meciul, puneti mai multe camere, ca sa vedeti ce blat ordinar se va face la Craiova! Vreau sa vad Galatiul, care i-a batut pe toti, vreau sa vad cinstea lui Dorinel Munteanu, vreau sa-l vad pe Marius Stan. Sa va uitati in ce mod se vor darui jucatorii Otelului, sa vedeti cate lovituri libere vor comite!", a spus Giovani Becali la gsptv. Giovani a sustinut ca baga mana in foc pentru declaratiile dure pe care le-a facut. "Am informatii exacte din stanga si din dreapta, din sud, din nord, din est si din vest", a adaugat Giovani Becali.Calcule pentru evitarea retrogradarii1.Craiova bate Otelul: oltenii se salveaza, Pandurii si Poli Iasi retrogradeaza2.Craiova face egal: Poli Iasi scapa daca invinge Urziceniul, iar Pandurii nu inving la Alba Iulia. Daca ambele inving, Craiova se salveaza in baza clasamentului in trei.3.Craiova pierde: se salveaza echipa care va castiga dintre Poli Iasi si Pandurii. Daca ambele inving, se salveaza Iasiul. Daca nu invinge nici una, Craiova va evolua si de la anul in Liga 1.http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/63191/giovani-arunca-bomba-se-pregateste-un-blat-ordinar-la-craiova--otelul.htm
dcp100168 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Marius Stan: "Giovani Becali sa-si traga un glont in cap"Directorul general al echipei Otelul Galati, Marius Stan, a negat pe un ton vehement posibilitatea unui aranjament cu Universitatea Craiova in ultima etapa. "Este mai mult decat socant, incerc sa imi pastrez calmul pentru ca efectiv ma blocheaza, ma scoate din sarite! Toata lumea isi permite sa isi dea cu parerea despre echipa asta si se intampla de cateva etape. A fost meciul cu Pandurii, a urmat meciul cu Poli Iasi, dupa asta a fost meciul cu Rapid, la cel cu Astra a fost la fel... Intreb public: pe ce se bazeaza Giovani Becali? Daca are dovezi, eu chem DNA-ul sa ma aresteze! Eu am un feeling ca nu vom pierde la Craiova, ma bazez pe caracterul jucatorilor mei. Dar daca nu va fi, ce va face Giovani? Sa-si traga un glont in cap!", a spus Marius Stan la gsptv.http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/63193/marius-stan-giovani-becali-sa-si-traga-un-glont-in-cap.htm
dcp100168 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Avancronica meciului Universitatea Craiova - Otelul GalatiOltenii tremură înaintea ultimei etape. Managerul Laurenţiu Reghecampf a fost la Galaţi pentru a o spiona pe Oţelul în meciul cu FC Vaslui (1-0). "Am văzut o echipă a Oţelului foarte bună de care însă nu ne temem. Nu mizez pe lipsa lor de concentrare, ci pe valoarea jucătorilor mei", a spus "Reghe".Echipa probabilă: S.Lung jr. - Dănănae, Găman, Iliev, Bălace - Prepeliţă, Bărboianu, Dilevski, Firţulescu - Al.Piţurcă, Dina; Antrenor: Laurenţiu Reghecampf; Accidentat: Fl.Costea; Suspendat: M.Costea; Va mai lipsi: Trică; 7. Oţelul Galaţi 33 14 8 11 38-35 5014. Universitatea Craiova 33 10 3 20 41-52 33Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, referitor la partida cu Universitatea Craiova, că doreşte o victorie: "Nu ne interesează situaţia Craiovei. Mergem să jucăm şi să câştigăm. Nu dau nicio mână de ajutor, merg cu lotul întreg la Severin şi vreau să termin sezonul cu un succes pentru a ne clasa pe locul 7".Antrenorul Oţelului are destule probleme de lot. Mijlocaşul Ionuţ Neagu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar celălalt "închizător", Gabriel Giurgiu, a fost scos în minutul 72 al jocului cu FC Vaslui din cauza unor dureri de coapsă şi şansele sale de a fi folosit în partida de sâmbătă sunt mici. Nici apărătorul central Cristian Sârghi, internat în spital după comoţia cerebrală suferită luni, nu va fi apt. În schimb, fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu, răcit de câteva zile, ar putea juca la finele acestei săptămâni.Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Perendija, Sălăgeanu - L.Antal, L.Iorga (Ibeh), Viglianti, Ochiroşii - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentat: Sârghi; Incert: Giurgiu; Suspendat: Neagu;Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi este meci de 1Sport 365 va recomandă: Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi este meci de 1. In ultima etapa a sezonului 2008-2009, U.Craiova juca acasa cu FC Vaslui, un meci decisiv in care miza era un loc de Europa League. In fata a 25.000 de spectatori moldovenii au castigat cu 1-0, oltenii pierzand intr-un meci munca unui intreg sezon. Dupa un an, Craiova are din nou un meci decisiv in care isi joaca viitorul si daca nu-l va castiga, ar putea retrograda in liga a doua. Otelul vine dupa o victorie muncita in fata lui FC Vaslui, nu mai are nici un obiectiv si probabil nu va juca cu ambitie si determinare, pentru ca nu prea are de ce. Pentru Craiova totul este clar: castiga sau retrogradeaza, iar jucatorii (care vor fi incurajati de 20.000 de spectatori) trebuie sa se mobilizeze la maximum pentru ca una e sa fii in Liga 1 si alta e sa joace din toamna la Simleul-Silvaniei, Otopeni, Turda, Covaci, Lupeni, Deva etc. În ultimele 10 meciuri disputate la Craiova, Universitatea a câştigat de 5 ori, de 2 ori a fost egal, Oţelul impunându-se de 3 ori (în 2005 cu 6-0!)Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi22.05.2010, Drobeta Turnu-Severin, Stadion: "Municipal", ora: 16:30, live DIGI SPORTArbitru: Cristian Balaj (Baia-Mare)În tur, Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-0 (1-0), A marcat: 1-0 Silviu Ilie (41)Bilanţul Universităţii la meciurile de acasă: 16 meciuri, 7 victorii, 1 egaluri, 8 înfrângeri, golaveraj 30-27, 22 puncte. Bilanţul Oţelului la meciurile din deplasare: 16 meciuri, 6 victorii, 3 egaluri, 7 înfrângeri, golaveraj 15-19, 21 puncte.http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Universitatea_Craiova_Otelul_Galati-n120309.htmlLupta pentru retrogradareTrei echipe speră să prindă locul 14, ultimul ce asigură prezenţa şi la anul în Liga 1: U Craiova, Poli Iaşi şi Pandurii. Sunt posibile următoarele scenarii:- Craiova o bate în ultima etapă şi se salvează;- Ştiinţa face egal. Poli Iaşi rămîne în Liga 1 dacă o bate pe Unirea Urziceni, iar Pandurii nu câştigă la Alba-Iulia, fiindcă moldovenii stau mai bine la meciurile directe cu Craiova. Dacă gorjenii înving, ajung la egalitate cu Universitatea şi cu Iaşi, situaţie în care echipa lui Mititelu se salvează, având avantaj într-un clasament în trei;- Universitatea pierde cu Oţelul. Oricare dintre Iaşi şi Pandurii se salvează dacă bate, iar cealaltă nu reuşeşte să cîştige. Cu victorii din partea ambelor, moldovenii profită de avantajul "directelor". Dacă ultimele două fac egal, pică amîndouă şi rămîne Craiova în Liga 1.
dcp100168 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 3-0Formaţia Universitatea Craiova şi-a asigurat, sâmbătă, prezenţa în sezonul viitor al Ligii I, în urma victoriei obţinute pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), în faţa echipei Oţelul Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa a XXXIV-a campionatului. Golurile au fost marcate de Iliev '14, Prepeliţă '50 şi Bărboianu '90+2.1-0: Iliev a reluat în plasă, de la aproximativ şase metri, un balon deviat de Valerică Găman, în urma unei lovituri libere de pe partea stângă.2-0: Prepeliţă a înscris nemarcat, de la aproximativ cinci-şase metri, după o lovitură de colţ.3-0: Bărboianu a stabilit scorul final al partidei cu un şut pe jos, la colţul lung al porţii lui Grahovaci, de la aproximativ 12-13 metri.Universitatea Craiova : 21. Lung Jr. - 18. Dănănae, 7. V. Găman, 4. Iliev, 17. Bălace - 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 2. Bărboianu, 28. Gângioveanu (25. Firţulescu '83)- 20. Dina (86. C. Crăciun '65, 32. Bădoi '71), 27. Al. Piţurcă. Antrenor: George Biţă.Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 21. Perendija, 14. S. Ilie - 37. Viglianti, 32. G. Paraschiv (20. Cojoc '60) - 8. Antal, 15. Ibeh (27. Pena '53), 11. Ochiroşii (7. Iorga '46) - 9. Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Dilevski '24, Bărboianu '58 / Pena '72Arbitri: Cristian Balaj (central) - Iulian Radu, Vasile Marinescu (asistenţi) - Sorin Tarcea (rezervă). Observatori: Mircea Mihail, Ioan Mureşan. Supervizor: Nicolae Pantea.La partidă au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, printre care şi fostul selecţioner Victor Piţurcă şi antrenorul echipei de tineret, Emil Săndoi.
dcp100168 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Clasament final al Ligii I, ediţia 2009-20101. CFR Cluj 34 20 9 5 46-23 69 puncte2. Unirea Urziceni 34 18 12 4 53-26 663. FC Vaslui 34 18 8 8 44-28 624. Steaua Bucureşti 34 18 8 8 49-36 625. FC Timişoara* 34 15 14 5 55-27 586. Dinamo Bucureşti 34 13 14 7 48-37 537. Rapid Bucureşti* 34 14 10 10 55-39 528. Oţelul Galaţi 34 14 8 12 38-38 509. FC Braşov 34 12 10 12 40-30 4610. Gaz Metan Mediaş 34 9 15 10 33-37 4211. Gloria Bistriţa 34 10 11 13 35-46 4112. Universitatea Craiova 34 11 3 20 44-52 3613. Astra Ploieşti 34 8 12 14 33-45 3614. Internaţional Curtea de Argeş 34 10 6 18 32-49 3615. Pandurii Tâgu Jiu 34 7 13 14 19-30 3416. Politehnica Iaşi 34 7 10 17 28-50 3117. Ceahlăul Piatra Neamţ 34 6 10 18 28-57 2818. Unirea Alba Iulia 34 7 5 22 33-62 26
Mikka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Un blat mare cat capacul de la WC.. Fugi d-aci, dom'le... Vorbesti de Otelul si de MS!
dcp100168 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Porumboiu acuza un blat la Craiova - OtelulAdrian Porumboiu, patronul gruparii FC Vaslui, sustine ca partida dintre Universitatea Craiova si Otelul Galati a fost "aranjata" pentru ca oltenii sa nu retrogradeze. Desi nu a dat nume, seful de la Vaslui a povestit cum un antrenor al unei echipe i-a trimis sms-uri patronului adversarei asigurandu-l pe acesta ca formatia lui nu va retrograda. "In fotbalul romanesc traieste o ipocrizie fara margini. Am ramas socat. Am aflat ca sambata un antrenor i-a trimis patronul altei echipe 10 sms-uri in care il anunta ca nu va retrograda! Si nu a retrogradat! Asta in conditiile in care cele doua echipe aveau meci direct... E o lume perversa! Stiu de la cel care a primit. Avem prea mult prea multi manelisti in fotbalul din Romania", a spus Adrian Porumboiu la Sport.ro.Personajele nu sunt greu de ghicit, Universitatea Craiova fiind singura echipa ce a evitat retrogradarea in ultima etapa dupa victoria obtinuta in fata Otelului Galati.http://www.ziare.com/adrian-porumboiu/fc-vaslui/porumboiu-acuza-un-blat-la-craiova-otelul-1017562Dorinel Munteanu: "Porumboiu să facă dovada blatului de la Severin la DNA"Antrenorul Oţelului Galaţi a răspuns la acuzaţiile voalate ale lui Adrian Porumboiu: "Dacă domnul Porumboiu s-a referit la mine atunci să facă dovada blatului. Să meargă la DNA şi să spună tot ce ştie, să se facă anchetă şi să iasă adevărul la iveală. Oricum, este o minicună ceea ce a spus. Dacă ar fi adevărat s-ar putea dovedi uşor. Probabil, domnul Porumboiu, e conştient că în septembrie se va încheia procesul de calomnie pe care i l-am intentat, proces pe care îl va pierde aproape sigur", a declarat Dorinel Munteanu pentru Adevărul.http://www.click.ro/sport/fotbal_intern/dorinel_munteanu_0_962303808.htmlMarius Stan: "Dorinel isi poate demonstra usor nevinovatia"Presedintele Otelului Galati, Marius Stan, crede ca motivul pentru care Adrian Porumboiu a insinuat ca tehnicianul Dorinel Munteanu i-a transmis lui Adrian Porumboiu mai multe sms-uri in care il asigura ca Universitatea Craiova nu va retrograda, este acela ca gruparea pregatita de "Munti" i-a vaduvit pe vasluieni de cinci puncte in acest campionat. "Tineti cont de faptul ca Dorinel mai are un proces cu Porumboiu pe care il va castiga in mod cert, cred ca asta va fi al doilea pentru ca se poate demonstra ca povestea cu sms-urile nu e reala intrucat mesajele si convorbirile raman in bazele de data ale companiilor timp de sase luni sau ceva de genul acesta. E usor pentru Dorinel sa-si demonstreze nevinovatia, dar pana la urma de ce trebuie sa demonstreze el ca este om normal? Normali ar trebui sa demonstreze ticalosii care vorbesc, dar asta e paradoxul tarii in care traim. Eu i-am mai spus ca aici este vorba de barbatie atat timp cat nu da nume", a declarat Marius Stan pentru Sport Total FM. Apoi a continuat: "Frustrarea lui Porumboiu e una imensa pentru ca Dorinel l-a vaduvit de cinci puncte si, probabil, facand calculul isi da seama ca era in Champions League cu ele, si doare. Atunci, s-a gandit sa-l atace inca o data pe Dorinel. Porumboiu se jura ca discutia e reala, dar nu spune persoanele, iar daca Munteanu il da in judecata va spune ca s-a referit la Reghecampf care i-a dat 10-20 de sms-uri patronului ca nu va retrograda."http://www.sptfm.ro/liga-i/marius-stan-dorinel-isi-poate-demonstra-usor-8nevinovatia94.html
Recommended Posts