Jump to content

A căzut malul peste el în timp ce căuta fier vechi

Recommended Posts

Posted

A căzut malul peste el în timp ce căuta fier vechi

Căuta fier vechi, dar a căzut malul peste el. Este vorba despre un tânăr din Independenţa care a fost la un pas să-şi piardă viaţa încercând să aducă un venit în plus familiei. În prezent, el se află internat în spital, la secţia de Ortopedie, după ce s-a ales cu o fractură de gambă.

A scăpat cu viaţă ca printre urechile acului după ce a căzut peste el un mal de pământ. Tânărul, de 26 de ani, se numeşte Marian Lazăr, şi împreună cu un văr de-al său căuta luni fier vechi pentru a-l valorifica. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. "Eram lângă complexul de porci din Independenţa. Eram acolo şi săpam într-o groapă, vroiam să găsim fier. Nu mi-am dat seamă că malul o poate lua la vale şi a căzut peste mine. Vărul meu n-a păţit nimic, el a venit şi m-a scos de acolo. Fac asta pentru că nu găsesc nicăieri de muncă", a povestit Marian Lazăr. Acum bărbatul se află internat în secţia de Ortopedie fiind transferat din secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă din Galaţi. "În urma acestui accident a avut un traumatism cranio - cerebral minor cu o plagă la nivelul frunţii care a necesitat un minim tratament neurochirurgical. A fost transferat la Ortopedie pentru că leziunile mai grave sunt în zona ortopedică, are o fractură în treimea inferioară a femurului. Are un aparat gipsat dar va fi operat pentru a fi imobilizat mai devreme", a declarat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei". Tânărul a explicat că a fost transportat la spital cu ambulanţa. "Am intervenit pe raza comunei Independenţa unde un tânăr suferise un accident. Săpând undeva în pământ pentru fier vechi, un mal se prăbuşise peste el. S-a deplasat imediat un echipaj de la substaţia Tudor Vladimirescu. Când s-a ajuns la faţa locului, pacientul era transportat la domiciliu de către rude. Pacientul prezenta o fractură închisă de gambă dreaptă şi prezenta, o tensiune scăzută cu suspiciune de ruptură de organe interne prin strivire. A fost transportat de urgenţă la Spitalul "Sfântul Apostol Andrei" ", a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Social&articol=5

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.