Jump to content

Stan: Greşelile de arbitraj se vor înmulţi

Recommended Posts

Posted

Stan: Greşelile de arbitraj se vor înmulţi

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că din cauza regulamentelor care nu sunt puse în aplicare, în curând se va ajunge ca un meci de fotbal să fie întrerupt, în timp ce greşelile de arbitraj se vor înmulţi. "Sunt greşeli mari de arbitraj şi vor apărea şi mai multe, pentru că e o miză foarte mare, iar presiunea din partea conducătorilor e pe măsură. În curând cred că un joc se va înterupe. Ori va fi o bătaie între jucători ori suporterii vor intra în teren, ori chiar se vor bate conducătorii între ei. E o foarte mare tensiune, iar regulamentele nu sunt puse în aplicare", a spus Stan.

Marius Stan a afirmat că FC Vaslui nu are nicio şansă să câştige meciul din etapa a XXIII-a a Ligii I la masa verde, după ce Oţelul i-a folosit pe Janos Szekely şi Gabriel Paraschiv. "Îmi pare rău că nu am câştigat meciul, ca memoriul Vasluiului să aibă o importanţă mai mare. E imposibil ca Vasluiul să câştige la masa verde sau albastră. Fotbalul se joacă pe teren", a completat Stan. Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că va face contestaţie şi echipa vasluiană va câştiga la masa verde, cu scorul de 3-0, meciul de sâmbătă cu Oţelul, deoarece la gălăţeni au evoluat Janos Szekely şi Gabriel Paraschiv, care în opinia sa nu aveau drept de joc.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.