dcp100168 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Un militar tecucean s-a aruncat în faţa trenuluiUn militar, angajat al Protecţiei Civile şi-a pus azi noapte capăt zilelor, aruncându-se în faţa trenului. Cumplitul eveniment s-a petrecut azi-noapte, la ora 3.15, în apropierea haltei Tecuci Nord. Gelu Marin, în vârstă de 25 de ani, sergent major angajat la Protecţia Civilă Tecuci, şi-a parcat autoturismul Dacia Logan în apropierea staţiei de cale ferată şi a aşteptat liniştit venirea trenului rapid 663, Iaşi - Bucureşti. Militarul a fost acroşat în plin de locomotivă, moartea survenind aproape instant. „În cauză a fost întocmit dosar penal, în urma autopsiei, iar în acest moment, lucrătorii biroului de Poliţie TF Galaţi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele ce au dus la producerea acestui eveniment", a declarat cms Ştefan Constandache, şeful biroului TF Galaţi.http://www.adevarul.ro/locale/galati/News-Alert-Un-militar-aruncat-trenului_0_263973738.html
dcp100168 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 A renunţat la viaţă după ce a rămas fără permis de conducere!Un sergent- major, angajat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, s-a lăsat omorât de locomotiva unui tren. Familia, prietenii şi superiorul militarului sunt consternaţi şi nu-şi pot explica gestul tânărului sinucigaş, descris ca o persoană echilibratăMarţi, în zori, sergentul major Gelu Marin, angajat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă s-a sinucis, aruncându-se în faţa trenului rapid 663 Iaşi Bucureşti. Absolut nimeni nu-şi poate explica acest gest, având în vedere că tânărul de 26 de ani, era cunoscut de toată lumea ca o persoană echilibrată. Ciprian Belea, comandantul unităţii la care era angajat spune că despre el că fusese testat psihologic relativ recent şi că nu exista niciun semn care să indice vreun dezechilibru psihic. „Era angajat al uniăţii noastre din 2006, iar în urmă cu două luni, a fost supus unei testări psihologice şi nu a dat semne că ar fi avut vreo problemă", a declarat acesta. Cel care a raportat la unitate tragedia a fost chiar fratele tânărului spulberat de tren, şi el angajat la aceeaşi unitate. „Era unul dintre cei mai buni băieţi de aici şi ştiu că nu obişnuia să consume băuturi alcoolice ", a mai precizat locotenentul Belea.Familia este de părere că singura explicaţie pentru acest gest extrem ar fi aceea că, doar cu o zi înaintea sinuciderii, Marin Gelu ar fi rămas fără permis de conducere. „Nu părea abătut. Nu ştiu ce s-o fi întâmplat. Poate că o fi suferit vreo depresie după ce a rămas fără carnet", a povestit cu lacrimi în ochi tatăl militarului, Aurel Marin.Sergentul major le spusese colegilor că îşi doreşte să ajungă la meciul de fotbal Oţelul Galaţi - SCM Vaslui. „Sâmbătă, am vorbit cu el ultima dată şi vroia să vină la meci. Nu ştiu să fi avut pe suflet altceva decât că l-au prins poliţiştii de la Rutierădupă ce băuse o bere", afirmă cel mai bun prieten al lui Gelu, Lucian Grigore.„Nu ştiu ce l-o fi îndemnat să-şi ia zilele. Un băiat ca un brad de înalt, avea 1.90. Doamne, cum îl duc eu la groapă acum?", se întreabă plângând în hohote mama băiatului, Vasilica Marin.Înainte de a se arunca în faţa rapidului, în halta Tecuci Nord, angajatul IGSU a lăsat un bilet de adio, prin care le cerea părinţilor să-l ierte. „Tată, mamă, ăsta mi-a fost destinul, uitaţi-mă. Ăsta mi-a fost destinul. Vă iubesc părinţi! Nu plângeţi", au fost ultimele cuvinte ale tânărului, scrise chinuit pe un petec de hârtie găsit în maşină.http://www.adevarul.ro/locale/galati/Sinucidere_bizara-_A_renuntat_la_viata_dupa_ce_a_ramas_fara_permis_de_conducere_0_263974095.html
Recommended Posts