Jump to content

Contract cu Nuclearelectrica pentru o gălăţeancă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Contract cu Nuclearelectrica pentru o gălăţeancă

Nuclearelectrica a acordat unei Persoane Fizice Autorizate (PFA), Roşca Nora Floria din Galaţi, un contract de evaluare a terenurilor pe care va fi construit un depozit de deşeuri nucleare în valoare de peste 200 milioane de euro. PFA Roşca Nora Floria a câştigat acest contract, în valoare de 43.375 lei, în urma unei licitaţii organizate de Nuclearelectrica la 30 aprilie, în cadrul căreia producătorul de electricitate a primit şapte oferte, se arată într-un anunţ al Nuclearelectrica. Astfel, PFA Roşca Nora Floria va trebui, în baza contractului, să ofere Nuclearelectrica servicii de expertiză pentru determinarea valorii de piaţă a terenurilor aferente viitorului amplasament al depozitului, în vederea achiziţiei lor de la actualii proprietari, precum şi să evidenţieze cea mai avantajoasă procedură pentru intrarea în posesie a terenurilor respective. Depozitul final de deşeuri slab şi mediu active va fi amplasat în extravilanul comunei Saligny, în apropiere de centrala nuclearelectrică de la Cernavodă. Unitatea urmează să intre, parţial, în funcţiune, în 2017, deşi încă nu a fost stabilit momentul începerii construcţiei. Nuclearelectrica operează singura centrală nuclearelectrică din România, cea de la Cernavodă, şi este controlată de stat, prin Ministerul Economiei.

http://www.capital.ro/articol/nuclearelectrica-a-acordat-unei-pfa-un-contract-pentru-un-proiect-de-peste-200-milioane-euro-135191.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.