Jump to content

Spărgători de bănci "made in Romania"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Spărgători de bănci "made in Romania"

* Cei doi talhari care au spart banca situată pe Calea Aurel Vlaicu şi-au dat dedicaţii în discoteca de la Moneasa, după jaf

"Politistii aradeni au reuşit identificarea celor doi suspecti în cazul tâlhăriei ce a avut loc la agenţia unei unităţi bancare din municipiul Arad. Unul dintre suspecţi, Florin Ion S. de 28 de ani, din Arad, a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale ai Poliţiei Municipiului Arad şi ofiţeri DGIPI", anunţa IPJ Arad, printr-un comunicat. Lăsând la o parte zecii de poliţişti care s-au ocupat de caz de la Inspectoratul Judeţean la Poliţia Municipiului şi DGIPI, prostia celor doi tâlhari a fost cea care a dat o mână (generoasă) de ajutor oamenilor legii. Văzându-se cu 15.000 de lei, cei doi tâlhari au ajuns direct la Moneasa de la banca pe care tocmai o jefuiseră, semn că au trecut prin filtrele Poliţiei fără nicio problemă. Ajunşi în staţiune, Florin Ion Stepan şi Vâlcu Ciprian Valentin de 31 de ani s-au pus să sărbătorească "tunul", unde altundeva decât la discoteca din Moneasa. Momentul care i-a dat de gol a fost cel în care au început să-şi dea dedicaţii unul altuia: "Pentru cei mai tari spărgători de bănci", "Pentru frăţiorul meu, cel mai tare spărgător de bănci" etc. După ce au revenit în Arad, poliţiştii au descins la locuinţele acestora. L-au prins doar pe Stepan Florin Ion, "frăţiorul" lui "cel mai tare spărgător de bănci", Vâlcu Ciprian Valentin fiind de negăsit. În apartamentul în care locuia Florin Stepan, poliţiştii spun că au găsit o parte din suma furată de la bancă. În cadrul audierilor, Stepan ar fi recunoscut fapta, spun anchetatorii. Acesta ar mai fi declarat că ştiau despre banca pe care au jefuit-o că nu avea pază umană. De la faţa locului, Stepan a mai povestit că au plecat cu un autoturism. Vâlcu Ciprian Valentin este dat în urmărire generală pentru tâlhărie iar Florin Stepan a fost deja arestat preventiv pentru 29 de zile.

http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/si-au-dat-dedicatii-in-disco-dupa-jaf/cn/news-20100524-12270292

Link to comment
Share on other sites

Nu se poateeeee!!!! Ce tareeee!!! Adevarat ca unora le iau banii mintile, dar mai rau e cand se gandesc doi manelisti sa sparga o banca sa faca rost de bani pentru dedicatii faraaaa numaaaaar!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.