dcp100168 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 "A fost un cantonament reusit"La finalul stagiului de pregatire din Antalya, tehnicianul FC Otelul Galati, Petre Grigoras, a tinut sa faca unele remarci: "Ne-am pregatit bine, sunt multumit de cum s-au prezentat jucatorii in acest stagiu. Am pus accentul mai mult pe pregatirea fizica, de aceea rezultatele meciurilor amicale din Antalya conteaza mai putin. Bineinteles, mi-as fi dorit sa le castig pe toate, dar partidele de fotbal conteaza cu adevarat atunci cand se disputa pe puncte.""Voi avea alte pretentii de la jucatorii mei in turneul din Cipru, acolo unde vom lucra mai mult cu mingea. Sper ca, pana la inceperea sezonului de primavara, sa ajungem intr-o forma buna de joc.""Lotul de jucatori va mai suferi modificari, dar inca nu le pot numi pana nu voi avea o discutie cu directorul general Marius Stan. Chiar si din lotul actual, unii fotbalisti nu vor merge in Cipru."In cantonamentul din Antalya, FC Otelul a disputat cinci meciuri amicale. Iata rezultatele:1-3 cu Energie Cottbus (GER, 1) - gol Paraschiv1-0 cu FC Koln (GER, 2) - Jula3-3 cu Naftovik (UKR, 1) - Elek, Labukas, Stan1-1 cu FC Harkov (UKR, 1) - Jelev 2-3 cu Metalurg Donetk (UKR, 1) - Ilie (2)
Recommended Posts