Jump to content

Grupul Bilderberg


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Cand situatia e de kko, "e" de vina bilder-ceva (la ei), mogulii - la noi etc... Banuiesc ca daca la noi astia vroiau poşta, deja "la ei" au trecut la internet, sateliti etc.

Ce mi se pare fascinant e ca apar sute (mii poate) de carti despre o sau niste organizatii in interiorul carora nu a patruns nimeni. Asta daca ar exista sau macar daca ar exista in felul in care sunt descrise. Bine, si mai fascinant e ca, de ex., oficina portocalie on-line ne arata cum de situatia actuala sunt vinovati Rockfeller-ii, Kisinger-ii si altii.

Link to comment
Share on other sites

Misteriosul Grup Bilderberg se reuneşte joi în Spania

În contextul unor măsuri de securitate extrem de drastice, Grupul Bilderberg, organizaţia despre care zvonurile spun că guvernează lumea, se va reuni, pentru trei zile, în localitatea spaniolă Stiges. Spaţiul aerian de deasupra localităţii Stiges a fost închis cu ocazia sosirii membrilor Grupului, printre care se numără regi, şefi de stat şi oameni de afaceri. Conferinţa, organizată la hotelul de cinci stele Dolce, va începe joi şi va dura trei zile, scrie Times Online. Printre membrii cu sânge albastru ai grupului despre care se crede că vor lua parte la întâlnirea de anul acesta se numără Regina Sofia a Spaniei, Regina Beatrice a Olandei şi Prinţul Filip al Belgiei. De asemenea, se zvoneşte că la conferinţă vor participa premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero şi Miguel Angel Moratinos, ministrul de Finanţe al Spaniei.

Jurnaliştii britanici scriu că, în condiţiile în care Spania se confruntă cu cea mai gravă criză economică din ultimii ani, se vehiculează că nume grele ale economiei mondiale vor veni cu sfaturi la întâlnire: Pascal Lamy, directorul-general al Ogranizaţiei Mondiale a Comerţului, Jean-Claude Trichet, preşedintele Băncii Centrale Europene, Jaap de Hoop Scheffer, secretarul-generalal NATO şi Robert Zoellick, preşedintele Băncii Mondiale. Întâlnirea va fi prezidată de către David Rockefeller, unul dintre membrii fondatori ai Grupului Bilderberg, care a fost fondat în 1954.

Se bănuieşte că printre subiectele care vor fi abordate se numără viitorul monedei euro şi al dolarului, lupta împotriva terorismului şi ameninţările la care este supusă alianţa Nord-Atlantică din partea Afganistanului, Iranului şi Rusiei.

„Anul trecut, Grupul Bilderberg s-a reunit în oraşul Vouliagmeni, situat la sud de Atena. La întâlnire au participat Guvernatorul Băncii Naţionale a Greciei şi miniştrii greci de Finanţe şi de Afaceri Externe. Câteva luni mai târziu, Grecia s-a aflat în pragul falimentului şi Atena a fost cuprinsă de flăcări. Aşa că: succes Madrid!”, scrie jurnalistul Charlie Skelton pe un blog „The Guardian”.

http://www.realitatea.net/misteriosul-grup-bilderberg-se-reuneste-joi-in-spania_716693.html

Link to comment
Share on other sites

Exercitiu de imaginatie: daca Base si Boc ar participa, ce functii/ce roluri credeti ca vor avea?

1. Boc va deschide si inchide usile masinilor celor care vin/pleaca la/de la intalnire

2. Base va fi "paharnicul" bajetilor

Astept variante :))=))

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Întâlnirea 2011 a grupului Bilderberg începe joi la St. Moritz

Intalnirea din acest an a controversatului Grup Bilderberg va incepe joi, 9 iunie, la hotelul Suvretta House din statiunea elvetiana St. Moritz, potrivit informatiilor prezentate de site-ul American Free Press, care monitorizeaza de multi ani organizatia. Bilderberg sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. Reuniunea, cea de-a 59-a din istoria grupului, va dura pana la 12 iunie.

Ziaristul Jim Tucker de la American Free Press, considerat unul dintre cei mai neobositi "vanatori" de bilderbergi, a afirmat recent ca, la intalnirea din Elvetia, membrii grupului "se vor plange de felul in care nationalistii rai blocheaza eforturile lor de a realiza guvernul mondial", "vor ordona cresterea preturilor la petrol", "vor promova razboaie pentru profit" si "vor formula un apel pentru ca un guvern mondial sa impuna pacea".

hotnews.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.