Jump to content

CJ Galaţi plăteşte 73.000 de euro pentru service-ul maşinilor


 Share

Recommended Posts

CJ Galaţi plăteşte 73.000 de euro pentru service-ul maşinilor

Consiliul Judetean Galati a incheiat un contract de service auto in valoare de 73.000 de euro pentru numai 17 masini, in timp ce Primaria municipiului Galati si-a cumparat hartie in valoare de 16.000 de euro, potrivit datelor postate pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Consiliul Judetean Galati are 17 masini in parcul propriu: un Volkswagen Touareg folosit de presedintele Eugen Chebac (PSD), un Range Rover utilizat de vicepresedintele Eugen Durbaca (PC), un Sedan Land Rover de lux si alte 14 autoturisme si microbuze, mai ieftine, de la Skoda, Fiat, Ford, Iveco, Daewoo si Dacia. Pentru intretinerea celor 17 masini, Consiliul Judetean a incheiat, pe 1 aprilie 2010, un contract pe 12 luni cu Ena Grup. Service-ul din Galati s-a angajat sa ii asigure Consiliului, la comanda, servicii de reparatie si de intretinere a celor 17 masini, plus piesele de schimb necesare.

Pentru aceste servicii, Ena Grup incaseaza 302.874 de lei, adica aproape 73.000 de euro, de la bugetul Consiliului Judetean. Cu acesti bani, CJ ar putea face revizia anuala la 200 de SUV-uri VW Touareg, potrivit pretului de reprezentanta, sau si-ar putea cumpara doua astfel de masini noi.

Si Primaria municipiului Galati a incheiat un contract de service si piese de schimb pentru masinile sale, tot 17 la numar. Service-ul cu care lucreaza Primaria este acelasi cu care lucreaza Consiliul Judetean: Ena Grup. Aceasta firma va repara si va intretine cinci dintre masinile primariei: Skoda Octavia, folosita de primarul Dumitru Nicolae (PSD), doua autoturisme Daewoo Nubira, un Ford Ranger si un microbuz Volkswagen Caravelle. In schimb, Daciile Primariei (opt Loganuri, trei Solenza si o Dacia 1310) vor fi reparate de o alta firma, Iatsa SA. Pentru toate cele 17 masini, Primaria a pus deoparte o suma de patru ori mai mica decat Consiliul Judetean: 68.900 de lei, adica 16.500 de euro.

http://www.ziare.com/social/primaria/cj-galati-da-73-000-de-euro-la-service-pentru-17-masini-1018662

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.