anaelisabeta Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (edited) Am un acvariu de 100 de litri întreg şi nevătămat. Nu e vreun model jmecher, luat de la magazin de profil, ci e confecţionat de un amic din sticlă de 5 mm. L-am folosit mai bine de trei ani fără probleme. Dimensiunile acvariului sunt: 57 centimetri lungimea, 16 centimeti lăţimea şi înălţimea de 45. Îl dau cu castelul, pietrele şi scoicile din dotare Cine are nevoie de el să vină să-l ia, fără bani. Şi mai am încă unul de vreo 180 de litri fisurat. I-ar putea fi de folos unui crescător de plante... Edited June 4, 2010 by anaelisabeta
mony Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Am un acvariu de 100 de litri întreg şi nevătămat. Nu e vreun model jmecher, luat de la magazin de profil, ci e confecţionat de un amic din sticlă de 5 mm. L-am folosit mai bine de trei ani fără probleme. Dimensiunile acvariului sunt: 57 centimetri lungimea, 16 centimeti lăţimea şi înălţimea de 45. Îl dau cu castelul, pietrele şi scoicile din dotare Cine are nevoie de el să vină să-l ia, fără bani. Şi mai am încă unul de vreo 180 de litri fisurat. I-ar putea fi de folos unui crescător de plante... Vin eu sa-l iau. Da-mi un nr de telefon sau o adresa.
Recommended Posts