Jump to content

Jeep de lux pentru "pescarii" gălăţeni


 Share

Recommended Posts

Jeep de lux pentru "pescarii" gălăţeni

* Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului vrea un jeep care să aibă o viteză maximă de minimum 170 km/h, sistem audio cu cititor MP3 şi cel puţin 4 boxe.

Austeritatea promisă în privinţa achiziţiilor publice şi cererea premierului Emil Boc ca instituţiile publice să nu mai achiziţioneze autoturisme sau mobilier nu contează atunci când este vorba de cheltuirea fondurilor europene. O asociaţie de pescari din Galaţi se pricopseşte cu un jeep cumpărat de Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului (ARPM) Galaţi, în cadrul proiectului „Life". Potrivit Documentaţiei de Atribuire nr. 1593/01.06.2010, aprobată de directorul executiv al ARPM Galaţi, Fica Boldea, autoturismul de teren costă 91.363 lei, fără TVA. Autoturismul 4x4, de 2.000 şi 150 CP, este cumpărat pentru a fi dat în folosinţă Asociaţiei Judeţene a Pescarilor Sportivi (AJPS) Galaţi, condusă de şeful Direcţiei Regionale de Poştă Galaţi, psihologul Ion Ştefan, care a preluat în administrare Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior. Se presupune că AJPS va angaja „rangeri", care vor trebui să circule prin parc cu jeepul. În acest context, foarte interesante sunt dotările pe care ARPM le cere prin caietul de sarcini. Spre exemplu, una din condiţii este „viteză maximă: minim 170 Km/h"!? Cum nici pe autostrăzi nu este permisă circulaţia cu o viteză mai mare de 130 km/h, este o condiţie ce instigă „rangerii" la încălcarea gravă a Codului Rutier. „Dacă este o problemă la Cavadineşti, trebuie să se ajungă foarte repede", ne-a explicat directoarea Fica Boldea. Altă condiţie este ca jeepul să fie dotat cu radio-CD cu citire MP3, cu minimum 4 boxe.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/jeep-pentru-pescari-189270.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.