dcp100168 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Lucian Bute, premiat de UniversitatePugilistul Lucian Bute a primit, marţi, "Diploma de Onoare" a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, datorită meritelor deosebite în promovarea imaginii instituţiei. Campionul mondial la box profesionist este student al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Galaţi, în anul IV. Cu acest prilej, Bute a fost prezent la o întâlnire cu studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, în aula instituţiei. Pugilistul a vizitat, apoi, sediul facultăţii, a dat autografe şi a făcut poze cu studenţii, după care s-a întâlnit cu profesorii şi conducătorii instituţiei. Pugilistul a făcut, apoi, o vizită la sediul principal al Universităţii "Dunărea de Jos", unde s-a întâlnit cu rectorul Viorel Mânzu, care i-a acordat "Diploma de Onoare", pentru merite deosebite în promovarea imaginii universităţii gălăţene."Mă simt onorat să mă aflu aici, printre voi, sunt mândru că sunt studentul Universităţii «Dunărea de Jos». Deşi sunt în anul al patrulea, vreau să vă spun că vom fi colegi în continuare pentru că, după ce îmi iau licenţa, vreau să fac şi masterul", a spus Bute. El a mai declarat că speră să treacă fără probleme de examenul de licenţă, mai ales că tema aleasă e din box. "Nu cred că va fi vreo problemă, pentru că îmi dau licenţa la box. Sper că profesorii din comisie să fie mai indulgenţi", a glumit Bute, care a declarat că nu ar evita o probă practică, dacă cei din comisie îi vor cere asta.
Recommended Posts