Jump to content

O tânără de 17 ani a îmbolnăvit de sifilis zeci de bărbaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O tânără de 17 ani a îmbolnăvit de sifilis zeci de bărbaţi

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a descoperit un focar de sifilis în judeţ. Boala a fost transmisă de o tânără care şi-a început viaţa sexuală la 16 ani şi până la numai 17 ani a reuşit să facă sex cu 30-40 de bărbaţi, dintre care doar cinci au fost identificaţi. După ce li s-au recoltat probe biologice, s-a constatat că toţi sunt infectaţi cu sifilis. Tânăra este din Lieşti, iar cei cinci contacţi infectaţi sunt din comunele Costache Negri, Griviţa, Cudalbi şi Lieşti. „Tânăra în cauză a fost internată cu ajutorul poliţiei la Spitalul de Boli Infecţioase pentru tratament. Din păcate, în acest caz nu am descoperit deocamdată decât cinci dintre cele 30-40 de persoane cu care tânăra a declarat la ancheta epidemiologică că ar fi întreţinut relaţii sexuale. Ancheta epidemiologică va continua pentru a se identifica pe cât posibil toţi contacţii. Cei cinci - este vorba de bărbaţi cu vârstele cuprinse între 18 şi 39 de ani - sunt sub tratament de specialitate”, a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea.

În afară de ancheta privind identificarea celorlalţi contacţi, se mai fac anchete epidemiologice şi la cei cinci deja identificaţi pentru a li se afla şi lor contacţii. Unii dintre ei au avut, cu siguranţă, şi alte relaţii sau chiar sunt căsătoriţi. De la toate persoanele vor fi recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă au fost şi ei infectaţi cu sifilis, astfel încât numărul celor care vor avea de suferit de pe urma tinerei cu mare apetit sexual poate fi extrem de mare.

http://www.monitoruldegalati.ro/deschidere/o-tanara-de-17-ani-a-imbolnavit-de-sifilis-zeci-de-barbati.html

Link to comment
Share on other sites

Bombă cu sifilis la doar 17 ani

Părinţi despărţiţi, care trăiesc în concubinaj în sate diferite. Ea, alungată de casă, locuia, tot în concubinaj, în altă localitate şi cutreiera întreg judeţul în căutarea sufletului pereche. Aşa se poate descrie în doar câteva cuvinte viaţa plină de aventuri a Caterinei Tudorie, în vârstă de 17 ani, din Lieşti.

40 de victime

Fata a reuşit performanţa de a contamina cu sifilis cel puţin 40 de bărbaţi, din diferite comune gălăţene, cu care a întreţinut realaţii sexuale în ultimele şase luni. În momentul de faţă, doar cinci dintre partenerii sexuali au fost confirmaţi cu această boală şi se află înternaţi în spital, restul urmând a fi identificaţi. „O tânără de 17 ani din Lieşti, s-a gândit să fie foarte darnică cu bărbaţii şi în schimbul unor foloase materiale a întreţinut relaţii sexuale cu aproximativ 40 de bărbaţi în ultimile şase luni. Ea este sursa directă pentru cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, din diverse comune gălăţene, doi din Griviţa, doi din Costachi Negri şi unul din Cudalbi, la care s-a confirmat sifilisul”, a declarat Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.

11 bărbaţi într-o noapte

Mama fetei, tatăl vitreg şi bunica sa fac orice să scape de adolescenta de 17 ani, care le-a creat numai probleme în ultima perioadă şi care, spun ei, nu se poate abţine să nu se culce cu bărbaţii pe care îi întâlneşte, peste tot pe unde merge. „Umblă din om în om. Nu putem sta cu ea, este o curvă. I-am zis să plece în lumea întreagă. A avut 11 bărbaţi într-o noapte şi tot nu se săturase. Dacă mâine o externează, până seara se culcă cu 10 bărbaţi”, spune Zanfirica Antohie.

Performanţele ei sexuale sunt cunoscute de toţi localnicii din Costachi Negri, în frunte cu primăriţa comunei. „Ea trăia în concubinaj cu un bărbat din comuna Griviţa, a plecat acolo. Mama ei este căsătorită aici cu altcineva. Fata a venit la mama sa şi a stat o perioadă de timp. După mai multe sesizări, împreună cu poliţia am dus-o la spital la Galaţi. Era bolnavă. După două zile a reuşit să fugă din spital, a venit înapoi aici. Sunt şi aici, în comună, bărbaţi care au fost sunt afectaţi de această boală”, spune Emilia Niculescu, primăriţa din Costachi Negri.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Bomba_cu_sifilis_la_Costache_Negri-_O_tanara_a_imbolnavit_cel_putin_40_de_barbati_0_278372649.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bomba cu sifilis a ieşit din nou pe stradă

Tânăra de 17 ani din comuna gălăţeană Lieşti, care a îmbolnăvit de sifilis nu mai puţin de 40 de bărbaţi în aproximativ trei luni, a fost externată ieri din spital. După ce a ajuns acasă, fata nu a stat mai mult de 24 de ore în căminul părinţilor şi a dispărut din nou.

Părinţi despărţiţi, care trăiesc în concubinaj în sate diferite. Ea, alungată de casă, locuia, tot în concubinaj, în altă localitate şi cutreiera întreg judeţul în căutarea sufletului pereche.

Valentin Boldea, directorul DSP Galaţi spune că, deşi este considerată ca fiind vindecată, boala poate recidiva oricând.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-Bomba-sifilis-iesit-strada_0_284971965.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.