Jump to content

Silviu Izvoranu se însoară mâine


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Silviu Izvoranu se însoară mâine

Fostul fundaş al Oţelului, Silviu Izvoranu, se căsătoreşte sîmbătă, la Galaţi, cu logodnica sa, Simona. Naşii cuplului vor fi Oana şi Mihăiţă Pleşan. Izvoranu şi Pleşan sînt foarte buni prieteni de pe vremea în care ambii evoluau la Timişoara.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/izvoranu-se-insoara-miine-194040.html

Link to comment
Share on other sites

Nuntă la Galaţi: Izvoranu a fost cununat de Pleşan

Fotbalistul gălăţean Silviu Izvoranu a ieşit sâmbătă seară din rândul burlacilor. După o relaţie de şase ani, Simona Andrea (24 de ani) şi Silviu au spus „DA" în faţa ofiţerului Stării Civile, ceremonia având loc în Grădina Botanică din Galaţi. Naşi au fost stelistul Mihăiţă Pleşan şi soţia acestuia, Oana, cei doi fiind pentru prima dată în această postură. „Sunt primii noştri fini şi vor fi cei mai iubiţi de noi, Suntem prieteni de mult timp", a spus Pleşan.

Simona Andreea Izvoranu, de ieri fostă Rotaru, este convinsă că din acest moment cariera fotbalistică a soţului va fi una ascendentă. „De azi o să fiu norocul lui. Ştiu ce înseamnă să fii soţie de fotbalist, suntem de şase ani împreună, nu-mi va fi greu să-l înţeleg şi să-l sprijin", a spus mireasa.

Silviu Izvoranu, ultima dată împrumutat de Dinamo la Internaţional Curtea de Argeş, a spus că din sezonul viitor vrea să redevină jucător dinamovist. „Mă întorc la Dinamo, mai am doi de contract, sper să rămân acolo şi să câştigăm campionatul. E mai uşor pe teren decât ca mire, emoţiile sunt imense", a mărturisit Silviu Izvoranu.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Greacă iar petrecerea la restaurantul Havana 2.

Silviu Izvoranu şi-a început cariera la FCM Dunărea Galaţi, apoi a ajuns la Oţelul Galaţi. După trei în care a jucat 43 de partide şi a marcat două goluri pentru Oţelul, a fost transferat la Poli Timişoara şi apoi la Dinamo. A mai jucat sub formă de împrumut la Astra Ploieşti şi Internaţional Curtea de Argeş.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Nunta_la_Galati-_Dinamovistul_Izvoranu_a_fost_cununat_de_stelistul_Plesan_0_279572114.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.