Jump to content

Portofel restituit proprietarului


dcp100168

Recommended Posts

Portofel restituit proprietarului

* Un gălăţean care a găsit întâmplător pe stradă un portofel plin cu bani şi acte l-a restituit proprietarului fără să stea deloc pe gânduri. Mai mult, Marian Munteanu, paznic la societatea "Apă-Canal", a refuzat şi recompensa oferită de cel care şi-a pierdut portofelul n Marian Munteanu ar urma să fie recompensat de conducerea societăţii la care lucrează cu 200 de lei.

Mai sunt şi oameni cu suflet. Asta a demonstrat Marian Munteanu, cel care a găsit zilele trecute, pe când ieşea din tura de la serviciu, un portofel plin cu bani şi cu acte pe care l-a returnat în cel mai scurt timp proprietarului. "Am trecut pe lângă el şi l-am văzut că este deschis, apoi l-am luat şi am mers la proprietar să-l dau înapoi", a spus cu modestie Marian Munteanu. Pentru fapta sa, cel care a pierdut portofelul a vrut să-l recompenseze şi i-a oferit suma de 200 lei, dar Marian Munteanu a refuzat recompensa pe motiv că gestul său este absolut unul normal. Pentru că a returnat proprietarului portofelul cu suma de 2.000 lei, conducerea societăţii "Apă-Canal", la care Marian Munteanu este angajat ca paznic de mai bine de 10 ani, intenţionează totuşi să găsească o modalitate prin care să-l recompenseze. "Am discutat cu el şi ieri am demarat formalităţile să-l recompensăm. Omul îşi face treaba la serviciu şi mă bucur să aflu că avem astfel de oameni aici. Cred că îi vom răsplăti fapta, cel mai probabil cu aproximativ 200 lei", a declarat Marin Costel, directorul societăţii "Apă-Canal" Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=34

Din păcate, în România normalitatea a ajuns ceva de excepţie... :(

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.