Jump to content

Structura anului şcolar 2010-2011


dcp100168

Recommended Posts

Structura anului şcolar 2010-2011

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a fixat structura anului şcolar următor, acesta urmând să aibă 36 de săptămâni de cursuri.

Pentru clasa a IX-a de liceu - filiera tehnologică, învăţământ de zi, durata cursurilor este de 39 de săptămâni, din care 36 de cursuri şi alte 3 de stagii de pregătire practică.

Pentru clasa a XI-a - anul de completare şi pentru învăţământul special - clasele IX - XI, ciclul inferior al liceului, filiera tehnologică, durata cursurilor este de 37 de săptămâni.

Pentru clasa a XI-a de liceu – filiera tehnologică, ruta directă de calificare şi pentru clasa a XII-a de liceu - filiera tehnologică, ruta progresivă de calificare, durata cursurilor este, în funcţie de prevederile planurilor-cadru, de 37 de săptămâni, respectiv de 38 de săptămâni.

Cursurile încep luni, 13 septembrie 2010, iar primul semestrul se încheie vineri, 28 ianuarie 2011. De miercuri, 22 decembrie, şi până marţi, 4 ianuarie, elevii au vacanţă.

Clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar sunt în vacanţă şi în perioada 1 - 7 noiembrie 2010. Vacanţă intersemestrială este fixată între 29 ianuarie şi 6 februarie.

Semestrul al doilea se întinde de luni, 7 februarie, şi până vineri, 17 iunie, cu o vacanţă de Paşti între 16 şi 25 aprilie 2011.

http://www.viata-libera.ro/articol-Calendarul_anului_scolar_2010_-_2011_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.