AndreiM Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Haideți să vedem...Eu am un softuleț pe telefon ce încearcă să te trezească treptat și în același timp să te binedispună cu diverse sunete din natură și cu niște efecte de lumină. Ideea e luată de la un ceas cu alarma celebru dar nu îi rețin numele.Alte metode eficiente am văzut ceasuri cu alarmă ce fugeau prin cameră și ca să le oprești trebuia sa-l prinzi sau din ceas zbura o elice și ca să oprești alarma trebuie să prinzi elicea și să o bagi în ceas.
AdiTZA Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 (edited) Eu mi-am fixat alarma la 05:00 si ma trezesc din 5 in 5 min pana la 05:30 (daca nu apas pe Stop )...Cine e de vina? Alarma sau..."oboseala"?? O alta metoda de a te "TREZI" dimineata este sa "constati" ca AI INTARZIAT Edited June 21, 2010 by AdiTZA
catilina22003 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 (edited) la 7 suna prima data. pana la 8 tot pun alarma sa repete aceeasi operatiune din 5 in 5 min. de la 8 la 9, cafea, haine, machiaj. la 9.10 ies pe usa ca la 9.13 sa fiu la serviciu Deci, un chin pentru nimic. In 3 minute oricum sunt la serviciu...si asta cand merg alene si sagalnic. Edited June 21, 2010 by catilina22003
catilina22003 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Andrei, despre ce softulet e vorba si pe ce telefoane ar merge? Poate mi-as educa si eu telefonul..
Relu Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Într-o vreme, foloseam deșteptătorul pus într-o oală Acum, mă trezește telefonul... de la 4,45 chiuie din cinci în cinci minute... de regulă, mă scol în primele zece minute...
AndreiM Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Cand eram mic si nu vroiam sa ma trezesc dimineata ma intrebam cum se trezesc ai mei fara ceas. Am unele momente in care daca planific de seara ca trebuie sa ma trezesc devreme si e important ma trezesc inaintea alarmei. Asta se intampla de obicei cand trebuie sa plec ori la mare ori la munte Ceasurile de care va spuneam Pe cat de scumpe, pe atat de mult le-as arunca pe geam dimineata
AdiTZA Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Cred ca toti v-ati trezi instantaneu daca ati avea acest ceas http://mashable.com/2011/05/29/money-shredding-alarm/ Sau asta:
Recommended Posts