Jump to content

Metode de a te trezi dimineața


AndreiM

Recommended Posts

Haideți să vedem...

Eu am un softuleț pe telefon ce încearcă să te trezească treptat și în același timp să te binedispună cu diverse sunete din natură și cu niște efecte de lumină. Ideea e luată de la un ceas cu alarma celebru dar nu îi rețin numele.

Alte metode eficiente am văzut ceasuri cu alarmă ce fugeau prin cameră și ca să le oprești trebuia sa-l prinzi sau din ceas zbura o elice și ca să oprești alarma trebuie să prinzi elicea și să o bagi în ceas.

Link to comment
Share on other sites

Eu mi-am fixat alarma la 05:00 si ma trezesc din 5 in 5 min pana la 05:30 (daca nu apas pe Stop :))=)))...Cine e de vina? Alarma sau..."oboseala"?? O alta metoda de a te "TREZI" dimineata este sa "constati" ca AI INTARZIAT =))

Edited by AdiTZA
Link to comment
Share on other sites

la 7 suna prima data. pana la 8 tot pun alarma sa repete aceeasi operatiune din 5 in 5 min. de la 8 la 9, cafea, haine, machiaj. la 9.10 ies pe usa ca la 9.13 sa fiu la serviciu :|

Deci, un chin pentru nimic. In 3 minute oricum sunt la serviciu...si asta cand merg alene si sagalnic.

Edited by catilina22003
Link to comment
Share on other sites

Într-o vreme, foloseam deșteptătorul pus într-o oală :))

Acum, mă trezește telefonul... de la 4,45 chiuie din cinci în cinci minute... de regulă, mă scol în primele zece minute...

Link to comment
Share on other sites

Cand eram mic si nu vroiam sa ma trezesc dimineata ma intrebam cum se trezesc ai mei fara ceas. Am unele momente in care daca planific de seara ca trebuie sa ma trezesc devreme si e important ma trezesc inaintea alarmei. Asta se intampla de obicei cand trebuie sa plec ori la mare ori la munte :))

Ceasurile de care va spuneam =))

Pe cat de scumpe, pe atat de mult le-as arunca pe geam dimineata :))

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.