Jump to content

Lady Gaga, în stare de ebrietate, dată afară de pe Yankee Stadium din New York


AndreiM

Recommended Posts

Lady Gaga, considerată o "rebelă" a industriei muzicale actuale, a fost dată afară, sâmbătă seară, de pe Yankee Stadium din New York, deoarece era beată şi a avut un comportament indecent, potrivit responsabililor acestui club de baseball.

Cântăreaţa americană, aflată în loja VIP a stadionului, a băut whisky direct din sticlă şi a început să îşi maseze sânii chiar în faţa spectatorilor prezenţi în seara de sâmbătă la meciul echipei The New York Yankees.

În seara precedentă, cântăreaţa americană a fost fotografiată la un alt meci de baseball purtând doar un sutien şi o pereche de colanţi.

Sâmbătă, Lady Gaga a reuşit să treacă de cordonul de securitate de la Yankee Stadium din New York şi a ajuns până în loja VIP, unde a început să discute cu jucătorii acestei echipe de baseball, spunându-le tuturor că îi iubeşte foarte mult.

Din păcate pentru Lady Gaga, multe dintre soţiile sportivilor erau prezente în acea lojă şi nu au apreciat deloc declaraţiile artistei.

În cele din urmă, cântăreaţa americană a fost escortată în afara stadionului, iar directorul general al acestui club sportiv s-a declarat "stânjenit" de acest incident şi a anunţat că a iniţiat o anchetă cu scopul de a afla cum a reuşit Lady Gaga să treacă de cordonul de securitate.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/lady-gaga-in-stare-de-ebrietate-data-afara-de-pe-yankee-stadium-din-new-york-6435730

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.