Jump to content

Doi gălăţeni la Săptămâna Culturală de la Hamilton


dcp100168

Recommended Posts

Doi gălăţeni la Săptămâna Culturală de la Hamilton

Câmpul Românesc din Hamilton va organiza în perioada 12–17 iulie o nouă ediţie a Săptămânii Culturale, care va începe cu un picnic pe data de 11 iulie şi se va încheia cu Banchetul de închidere, sâmbătă, 17 iulie, ora 14:00, în sala mare a Centrului Cultural Nae Ionescu. Doi dintre românii care vor participa activ la manifestări sunt strâns legaţi de Galaţi.

Luni, 12 iulie, de la ora 19.00, Sandu Sindile, critic de artă, Kitchener, va vorbi despre „Postimpresionism în pictura şi literatura română”. Sandu a lucrat la Muzeul de Istorie din oraşul nostru şi a reuşit, după câţiva ani în Canada să îşi consolideze o poziţie profesională demnă de toată lauda.

Marţi, 13 iulie, printre vorbitori se va afla şi Magdalena Manea din Toronto, director la ziarul „Acasă”, ce va vorbi despre „Emigranţii români din ultimul deceniu”. Magdalena a fost redactor la ziarul „Viaţa liberă”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Galatenii_din_Canada_2.html

http://www.rgnpress.ro/content/view/43915/28/

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.