mambo Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 (edited) o stire mai veche, dar noua pe forum: Legea prin care fiecare politician este obligat sa isi faca arborele genealogic nu a picat prea bine unor membri din PSD, despre care s-a dovedit ca sunt nepoti pe linie directa ai lui Adolf Hitler. Decizia de a se face arborele genealogic al politicienilor a venit in urma publicarii unui studiu realizat de cercetatori ai Universitatii Evreiesti din Ierusalim prin care se demonstreaza ca exista o legatura intre gena AVPR1a si comportamentul lipsit de scrupule. "Gena dictatorului”, cum a fost numita de cercetatorii evrei, a fost descoperita in firele de par ale unor dictatori celebri, in urma deshumarii acestora pentru cercetari. Printre cei deshumati s-au numarat Benito Mussolini, Adolf Hitler, Francisco Franco Bahamonde si Sadam Hussein. Firele de par ale lui Nicolae Ceausescu nu au putut fi analizate, deoarece mormantul acestuia era gol. Mircea Geoana si Vasile Ponta, cei doi nepoti ai lui Hitler “Mi s-a facut arborele genealogic gresit, numele meu nu este nemtesc si nu am nicio legatura cu Hitler, deci nu aveam cum sa mostenesc aceasta gena, este o inscenare, sunt un om bun” – a declarat panicat Mircea Geoana despre care s-a descoperit ca este unul din nepotii lui Adolf Hitler. Nici Victor Ponta nu a fost mai vesel la aflarea verdictului ca este pe linie directa nepot al aceluiasi dictator, insa acesta a primit vestea ceva mai detasat decat colegul lui Mircea Geoana, preferand sa se gandeasca la mostenirea care i se cuvine ca nepot. “Ma bucur ca sunt verisor cu Mircea Geoana si nu cu cine stie ce membru PD-L, am fi avut probleme in familie. Acum ma voi concentra la actele pe care trebuie sa le prezint la tribunal pentru a-mi recupera partea mea de mostenire” – a afirmat Victor Ponta pentru times.ro. Nepotii lui Hitler, copii din flori pana ieri Conform investigatiilor facute de redactorii revistei britanice “New Statesman”, fiul lui Hitler, conceput cu Unity Mitford in 1934, a avut o aventura in ’58 cu Vasilica Geoana, rezultand in urma acestei legaturi un baietel, care a fost botezat Mircea. Copilul Vasilicai a fost considerat de vecinii de bloc, dar si de rude, ca fiind copil din flori, tatal preferand sa se intoarca in Marea Britanie singur si sa ramana ascuns, departe de ochii iscoditori ai presei. In cazul lui Victor Ponta, lucrurile au stat oarecum asemanator, el fiind rodul dragostei dintre Michael Loret, unul din copiii din flori ai fuhrerului, nascut in Franta in 1923, care a vizitat Romania in ’72. Edited June 22, 2010 by mambo
Recommended Posts