Jump to content

Fără băi în Dunăre în 2010

Recommended Posts

Posted

Ministerul Sanatatii a afisat pe site-ul sau lista zonelor de imbaiere propuse pentru sezonul 2010, conform prevederilor HG 546/2008 privind gestionarea calităţii apei de îmbăiere. Din pacate pe aceasta lista nu gasim decat plajele de pe litoral. In absenta unei aprobari de utilizare a apei pentru imbaiere, care se obtine inlusiv pe seama unor analize ale calitatii apei, apa de la Dunare si cea de la Brates nu vor putea fi folosite pentru facut baie.

Posted

E vorba de calitatea apei, AndreiM, nu de amenajare. Adica, poate ai tu sezlonguri sau masute daca apa colcaie de microbi si alte alea. Ape ca Brates sau Dunarea, nu se pot dezinfecta ca un bazin. Iar la mare...e alta apa aia :d Eu unul, nu m-as risca sa fac baie in balta aia numita Brates, si nici in Dunare, mai ales acum, dupa inundatii.

Posted

E vorba de calitatea apei, AndreiM, nu de amenajare. Adica, poate ai tu sezlonguri sau masute daca apa colcaie de microbi si alte alea. Ape ca Brates sau Dunarea, nu se pot dezinfecta ca un bazin. Iar la mare...e alta apa aia :d Eu unul, nu m-as risca sa fac baie in balta aia numita Brates, si nici in Dunare, mai ales acum, dupa inundatii.

Am uitat sa zic si de Lacul Vanatori ca nu e pe lista.