Jump to content

Paraschiv a cerut să-i fie redus salariul cu 30%


dcp100168

Recommended Posts

Paraschiv a cerut să-i fie redus salariul cu 30%

Conducerea FC Oţelul Galaţi a demarat operaţiunea de renegociere a salariilor anumitor jucători roş-alb-albaştri, ţinându-se cont de perioada economico-socială dificilă şi de parametrii pe linie sportivă atinşi în ediţia 2009-2010 a Ligii I.

Cel mai experimentat jucător din lot, Gabriel Paraschiv a venit în întâmpinarea acestei iniţiative cu solicitarea clară de a i se reduce salariul cu 30 la sută.

Alejandro Viglianti şi Milan Perendija au acceptat, la rândul lor, reduceri salariale, motiv pentru care FC Oţelul Galaţi le mulţumeşte!

Marius Stan (director general FC Oţelul): "Pot spune că am câştigat un superfotbalist, un caracter cum rar întâlneşti! Este vorba despre Gabi Paraschiv, dar nu pot să trec cu vederea faptul că şi Viglianti şi Milan au fost de acord cu renegocierea lefurilor. Trăim vremuri dificile şi mă bucură mult faptul că au înţeles acest lucru!"

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2483&page=1

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.