dcp100168 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Oţelul acceptă vuvuzele pe stadionPreşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, că gruparea ardeleană va interzice accesul spectatorilor cu vuvuzele la meciurile de pe teren propriu, în timp ce Oţelul Galaţi le va permite fanilor să vină cu astfel de trompete. "Noi am interzis şi seminţele pe stadion, deci cu vuvuzelele nu o să fie nicio problemă să le interzicem. Sunt nişte trompete enervante, care fac mai mult rău jucătorilor, decât să producă o atmosferă frumoasă pentru fotbal. Nu ştiu dacă vor apărea şi în România, dar dacă va fi cazul, sigur nu va intra nimeni cu ele pe stadionul din Cluj", a spus Mureşan.Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a afirmat că din partea lui nu este nicio problemă dacă fanii vor veni cu vuvuzele la stadion. "Nu ne interesează prea mult pe noi vuvuzelele. E apanajul galeriei mai mult, nu al nostru. Pe noi ne interesează noile prevederi ale codului fiscal, care ne duc încet, dar sigur, spre faliment. Din partea mea nu ar fi nicio problemă ca vuvuzelele să se audă la meciurile noastre de pe teren propriu", a adăugat Stan.Unul dintre importatorii acestor trompete în România, Mihai Calotă, a declarat că până în prezent a vândut în România aproximativ 2.500 de vuvuzele.
Aiyana Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Eu cred ca nu stie ce face. Nu e pur si simplu o trompeta, scoate un zgomot deranjant: e un fel de tunet cu vibratie. Am una in casa
silviudeep Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 perfect, daca pana acum era poate o sansa (mica desigur)sa mai merg la un meci, acum in mod cert nu voi merge pe stadion sa aud rahaturile astea de trompete cum suna in continu!
Mikka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Oţelul acceptă vuvuzele pe stadionCa incolo le-au rezolvat pe toate...
toto Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Va spun eu... ratiunea: s-au gandit ca sa nu se mai auda injuraturile! In felul asta s-a civilizat spectacolul sportiv!
Recommended Posts