Jump to content

Oţelul acceptă vuvuzele pe stadion


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul acceptă vuvuzele pe stadion

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, că gruparea ardeleană va interzice accesul spectatorilor cu vuvuzele la meciurile de pe teren propriu, în timp ce Oţelul Galaţi le va permite fanilor să vină cu astfel de trompete. "Noi am interzis şi seminţele pe stadion, deci cu vuvuzelele nu o să fie nicio problemă să le interzicem. Sunt nişte trompete enervante, care fac mai mult rău jucătorilor, decât să producă o atmosferă frumoasă pentru fotbal. Nu ştiu dacă vor apărea şi în România, dar dacă va fi cazul, sigur nu va intra nimeni cu ele pe stadionul din Cluj", a spus Mureşan.

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a afirmat că din partea lui nu este nicio problemă dacă fanii vor veni cu vuvuzele la stadion. "Nu ne interesează prea mult pe noi vuvuzelele. E apanajul galeriei mai mult, nu al nostru. Pe noi ne interesează noile prevederi ale codului fiscal, care ne duc încet, dar sigur, spre faliment. Din partea mea nu ar fi nicio problemă ca vuvuzelele să se audă la meciurile noastre de pe teren propriu", a adăugat Stan.

Unul dintre importatorii acestor trompete în România, Mihai Calotă, a declarat că până în prezent a vândut în România aproximativ 2.500 de vuvuzele.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.