Jump to content

Benzina va ajunge la 5 lei litrul


dcp100168

Recommended Posts

Benzina va ajunge la 5 lei litrul

Preţul benzinei va ajunge la 5 lei pe litru, dacă în următoarele luni autorităţile nu vor reduce accizele şi nu vor egaliza aceste taxe pentru benzină şi motorină, potrivit preşedintelui grupului Rompetrol, Dinu Patriciu. "Cum am mai spus, accizele trebuie să fie egale la benzină şi motorină, pentru că una este impozitată prea mult, iar cealaltă prea puţin", a declarat Patriciu. El a adăugat că această măsură ar duce la o scădere a preţului carburanţilor. "Măsura ar trebui luată în următoarele luni, altfel cu siguranţă preţul va ajunge la 5 lei pe litru. Este o aritmetică pură, nu trebuie să o dovedească Mama Omida", a spus Patriciu. El a adăugat că producţia de petrol a României se ridică anual la 4,7 milioane tone, în timp ce consumul este de 14 milioane tone.

Link to comment
Share on other sites

De ce oare nu ma mai mira nimic??

Oricum, pretul combustibililor din Romania concureaza cu piata europeana...si parca ar fi la intrecere, "cine ajunge primul la valoarea cea mai ridicata?!" Uite-asa, romanii se detaseaza puternic spre primele locuri ale clasamentului ;)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.