dcp100168 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Femeie însărcinată bătută de concubinul mamei saleMariana Pecica a trecut prin momente de groază, după ce concubinul mamei sale a bătut-o cu bestialitate. Totul s-a petrecut ieri noapte, când tânăra de 25 de ani, însărcinată în trei luni, a încercat să-şi salveze mama din pumnii concubinului. „Iubitul lui mama o bătea. Eu m-am dus la ei şi i-am spus să nu mai facă scandal, pentru că este noapte şi lumea mai trebuie să şi doarmă", a povestit Mariana. În acel moment femeia, mamă a doi copii de doi şi respectiv cinci ani a devenit ţinta violenţei bărbatului. Acesta s-a năpustit cu o violenţă greu de imaginat asupra celei care urma să-i devină fiică vitregă. „Ion a luat toporul şi s-a năpustit asupra mea. M-a lovit cu muchia toporului în burtă, peste mână, în cap, unde a apucat. La un moment dat am reuşit să scap şi am fugit în parcul Cloşca şi le-am cerut ajutorul unor băieţi care erau pe acolo", şi-a amintit tânăra îngrozită. De altfel, în momentul în care i-a văzut pe cei care i-au sărit în ajutor Marianei, agresorul a fugit, pentru a nu fi tras la răspundere. În momentul în care a ajuns la spital, medicii au constatat că tânăra avea antebraţul mâinii stângi sfărâmat, dar prezenta şi multiple contuzii şi leziuni pe corp.Dr. Dumitru Isfan a spus că starea Marianei este în acest moment stabilă, dar trebuie urmărită cu atenţie evoluţia sarcinii. „Tinerei i-a fost imobilizat braţul stâng cu ajutorul unui aparat gipsat şi, după primele investigaţii se pare că sarcina nu i-a fost pusă în pericol. În momentul în care starea pacientei o va permite, va fi supusă unui set mai amănunţit de analize", a declarat acesta.În cazul în care victima va depune plângere, dar şi de de numărul de zile de spitalizare bărbatul care a bătut-o va fi cercetat pentru vătămare corporală, putându-şi petrece următorii ani în spatele gratiilor.http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-femeie-insarcinata-spital-sfaramata_0_288571544.html
Recommended Posts