Jump to content

Mihail Boldea acuză că i s-au cerut bani pentru a apărea la emisiuni televizate


Recommended Posts

Mihail Boldea acuză că i s-au cerut bani pentru a apărea la emisiuni televizate

Deputatul PDL Mihail Boldea a acuzat-o luni seara pe Ada Mesesan, nominalizata de democrat-liberali pentru conducerea SRTv, ca i-a cerut bani pentru a-i aranja aparitiile la diverse posturi de televiziune, anunta Realitatea.net. Contactata telefonic, Ada Mesesan, care este in prezent sefa biroului de presa al PDL, a declarat ca nu doreste sa comenteze acuzatiile formulate de Mihail Boldea. Acuzatiile vin cu cateva ore inainte de votul Parlamentului referitor la componenta noului Consiliu de Administratie al televiziunii nationale.

Concret, Boldea afirma ca ca ar fi trebuit sa incheie un contract cu firma Adei Mesesan, in valoare de 1.000 de euro, pentru a aparea la televizor. Boldea sustine ca are dovezi si ca a prezentat acest caz colegilor democrat-liberali: "Ada Mesesan imi trimisese contractul. I-am spus liderului de grup de la Camera, domnul Mircea Toader. Am adus la cunostinta celorlalti colegi de aceasta solutie. Ulterior am gasit o firma de imagine care sa ma consilieze, nu am mai fost la televizor pentru ca nu am mai fost acreditat de firma doamnei Mesesan. La inceputul anului 2009 nu aveam contacte cu realizatorii TV. De multe ori se punea problema sa o anuntam si pe doamna Mesesan de aparitiile tv", a declarat Boldea, pentru Realitatea TV.

Mihail Boldea a declarat marti, la Antena 3, ca nu o va vota pe Ada Mesesan in consiliul de administratie al televiziunii nationale, dar nu a dorit sa reia afirmatiile formulate cu o zi in urma, precizand ca a stabilit cu moderatorii ca nu doreste sa "dezvolte" acest subiect. "Eu pe Ada Mesesan, am spus foarte clar, nu o voi vota. Este dreptul meu, nimeni nu poate sa-mi interzica acest lucru. Eu nu sunt de acord sa-mi acord votul acestei persoane", a subliniat deputatul democrat-liberal. Mihail Boldea a adaugat ca nu doreste sa dezvolte acest subiect deoarece este vorba despre "un conflict intern al PDL".

Ada Mesesan, care s-a prezentat luni dimineata la Parlament, a respins acuzatiile, sustinand ca afirmatiile deputatului nu sunt altceva decat o minciuna. "Ceea ce spune deputatul in cauza e o minciuna. Deputatul a dorit foarte mult sa incheie un contrcat de consultanta cu mine iar eu, foarte simplu, am refuzat pentru ca nu m-a interesat acest lucru", a declarat ea, la Antena 3. Ada Mesesan a precizat ca nu este membru al PDL, ci "consultant" si are un contract de consultanta cu partidul: "Nu am niciun contract de consultanta cu niciun parlamentar, am un contract de consultanta cu PDL". Intrebata despre suma de 1.000 de euro, invocata de deputatul PDL, Mesesan a raspuns: "Daca vreti sa recurg la limbajul de jurnalist, cum am fost o data, eu nu ma vand pe gratis".

In replica, Boldea a afirmat ca si-ar fi dorit sa mentina aceasta disputa in interiorul partidului, si a acuzat-o pe Mesesan de minciuna: "Mi-a aruncat manusa prosteste, in conditiile in care stie ca minte". El sustine ca are pe adresa electronica, din data de 26 februarie, mailul cu draftul de contract prin care Ada Mesesan isi oferea serviciile de consultanta. "Povestea era alta: obiectul era consultanta, dar se urmarea sa-mi dea posibilitatea sa merg la posturile de tv", in conditiile in care producatorii de la televiziuni solicitau biroului de presa trimiterea unui reprezentant al partidului la emisiuni, spune el. "Cat am fost in gratiile dansei, m-a trimis si pe mine, trei saptamani. Neincheind acest contract, mi s-a blocat accesul la posturile de televiziune. In acel moment s-a incheiat activitatea mea pe posturile de televiziuni", afirma el. Boldea a sustinut ca nu e nici "prost, nici tampitel, nici omul care sa aiba probleme psihice sa se ia de un om" fara sa aiba un motiv intemeiat.

Ada Mesesan a confirmat luni, pentru HotNews.ro, discutiile privind numirea sa in fruntea televiziunii nationale: "Mi s-a propus de catre conducerea PDL sa fiu membru in consiliu de administratie al TVR si, implicit, sa preiau si functia de presedinte al SRTV. Urmeaza audierile si vom vedea care va fi rezultul votului din Parlament", afirmase fosta ziarista.

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-7501611-update-deputatul-pdl-mihail-boldea-acuza-ada-mesesan-cerut-bani-pentru-aparea-emisiuni-televizate-ada-mesesan-nu-vand-gratis-dar-minciuna.htm

Link to comment
Share on other sites

Ceartă în sânul PDL, dinspre membru către preşedinte

* Toader taxează „neadevăruri” la Boldea, acesta îl face pur şi simplu „mincinos” pe şeful său politic *

“Toate declaraţiile făcute de dl Boldea sunt neadevărate”, a precizat în plenul camerelor reunite ale Parlamentului preşedintele PDL Galaţi, deputatul Mircea Toader.

Deputatul Mihail Boldea afirmase că Ada Meseşan, propusă de PDL să facă parte din CA la televiziunea naţională, i-ar fi cerut 1.000 de euro „pentru a-i facilita prezenţa pe sticlă” – afirmaţie respinsă de aceasta. Alături de alţi colegi, deputatul Toader a susţinut-o însă pe Meseşan pentru TVR.

Preşedintele Mircea Toader „e un mare mincinos”, ne-a declarat în exclusivitate deputatul Mihail Boldea la adresa şefului său de filială de partid.

Dacă Toader a vorbit, mai elegant, despre „neadevăruri” susţinute de Boldea, Boldea îl face pur şi simplu mincinos pe şeful său! Deputatul ne-a confirmat şi ideea că apariţiile la televizor ale unor lideri PDL s-ar datora tocmai unei astfel de înţelegeri necinstite, în timp ce Toader a declarat că ieşirile pe televiziuni sunt hotărâte democratic în partid.

În privinţa foloaselor pretinse de Ada Meseşan, deputatul Boldea ne-a declarat că dispune de documente şi a promis, marţi după-amiază, că ne va trimite dovada: „Da, am aşa ceva”. Până la închiderea ediţiei, dovada nu ne-a parvenit însă. Dl Boldea este avocat, noi nu, astfel încât nu putem susţine nimic fără dovezi. Ne întrebăm însă cum se pot face în scris înţelegeri necinstite...

Deputatul PDL Mihail Boldea a declarat la televiziunile centrale că, la începutul anului trecut, când partidul său şi-a promovat tinerii parlamentari la televiziuni, Ada Mesesan, ca reprezentant PDL în Departamentul de comunicare, făcea acreditări. Şi că trei săptămâni s-a bucurat de ieşirea „pe sticlă”, „iar apoi dânsa a condiţionat ieşirea mea la televiziuni de plată, de încheierea acestui contract". Ada Meseşan a replicat în mass media că nu este membru PDL, dar firma sa de consultanţă a avut un contract cu acest partid şi îl face mincinos pe deputat, care ar fi dorit „foarte mult sa încheie un contract de consultanţă cu mine, iar eu foarte simplu am refuzat”.

Din câte se vede, toată lumea face mincinos pe toată lumea. Chiar n-o mai spune nimeni adevărul în ţara asta?

http://www.viata-libera.ro/articol-Cearta_in_sanul_PDL_2.html

Un alt text, foarte amplu, pe această temă, în Puterea

Link to comment
Share on other sites

Nu ca Boldea ar fi departe, dar asta i se trage de la schema facuta lui Marius Necula. Macar de-ar scapa <politica> galateana si de el, dar sa vedem cum ramane cu Mircea Toader, care nu mai pleaca de mai bine de 15 ani de-acolo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.