Jump to content

Academie pentru diplomatie culturala in Berlin


Brigitte27

Recommended Posts

Daca este cineva aici interesant de relatii internationale, politica, dar nu numai, doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca The Institute for Cultural Diplomacy organizeaza de pe 25 iulie The Academy for Cultural Diplomacy. Evenimentul va avea loc in Berlin si se va tine in limba engleza. Eu am luat parte la un simpozion anterior organizat de ei si pentru mine a fost o experienta foarte placuta si educativa. Au avut o organizare foarte buna si conferentiari prestigiosi (trebuie sa mentionez ca Emil Constantinescu s-a numarat printre ei), si am avut ocazia sa cunosc oameni din numeroase tari, ceea ce din anumite puncte de vedere a fost mai interesant decat conferita in sine. Plus ca Berlinul e un oras extraordinar care merita vizitat cel putin o data. :)

Asa ca eu recomand din plin, daca aveti ocazia sa luati parte la un astfel de eveniment, sa nu ezitati. Mie mi-a schimbat radical perspectiva din care priveam inainte anumite teme. Plus ca participarea la un asemenea eveniment va va oferi un avantaj in fata unor potentiali angajatori. ;)

Daca vreti sa vedeti mai multe detalii sau sa aplicati puteti merge la adresa urmatoare http://www.culturaldiplomacy.org/academy/index.php?en.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.