Jump to content

Regal Galaţi încheie anul cu profit


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Acţiunile Regal Galaţi se vor tranzacţiona la bursa din Sibiu

Acţiunile firmei Regal Galaţi (REGL), deţinută de SIF Moldova (SIF2), vor fi transferate de pe piaţa Rasdaq pe sistemul alternativ al Bursei din Sibiu, iar evidenţa acţiunilor va fi transmisă de la Depozitarul Central la Depozitarul Sibex, potrivit unor decizii ale adunării generale. Astfel, Regal Galaţi ar putea fi prima firmă ale cărei acţiuni vor fi tranzacţionate pe sistemul alternativ al Sibex şi, totodată, a doua societate listată la bursa din Sibiu, după operatorul de piaţă.

SIF Moldova deţine 92,86% din capitalul Regal Galaţi, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului are o participaţie de 2,41%. Ultima tranzacţie cu titlurile Regal a fost realizată pe 25 iunie la un preţ de 0,45 lei pe acţiune, similar cu cotaţia de referinţă. La acest preţ, firma are o capitalizare de 7,87 milioane de lei.

Link to comment
Share on other sites

SIF Moldova deţine 92,86% din capitalul Regal Galaţi, iar Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului are o participaţie de 2,41%

Deci peste 95% din capitalul social... Cam ce mai ramane de tranzactionat?? :-??

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Regal Galaţi, companie a SIF Moldova, încheie anul 2019 cu un profit net de 597.920 lei, de peste cinci ori mai mic faţă de rezultatul net din 2018, dar peste valoarea bugetată

Regal (REGL), companie care administrează câteva restaurante în oraşul Galaţi, a încheiat anul 2019 cu un profit net de 597.920 lei, de peste cinci ori mai mic faţă de rezultatul din 2018, dar de peste trei ori mai mare faţă de suma bugetată, în contextul unor afaceri de 436.360 lei, minus 35,6%, arată calculele realizate de ZF pe baza datelor din raportul financiar preliminar. Compania a avut anul trecut venituri din exploatare de 2,56 milioane lei, în scădere cu 54,4% faţă de anul precedent, şi cheltuieli de exploatare de 1,8 milioane lei, mai mici cu 8,1%.

Regal Galaţi este controlată în proporţie de 93% de SIF Moldova (SIF2), iar statul român deţine 2,4% din numărul de acţiuni. Acţiunile companiei cu 13,8 milioane lei capitalizare se tranzacţionează pe piaţa AeRO de la BVB pe rulaje modice.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Compania Regal, care administrează câteva restaurante în Galaţi, îşi remunerează acţionarii cu dividende de 2 mil. lei, din vânzarea unor clădiri şi terenuri

Acţionarii Regal (simbol bursier REGL), companie care administrează câteva restaurante în oraşul Galaţi, au aprobat repartizarea pe dividende a sumei de 2,09 milioane lei, respectiv a unui dividend brut de 1,74827 lei pe acţiune, ce reprezintă diminuare rezerve din reevaluare aferente clădirilor şi terenurilor vândute. Luând în considerare preţul unei acţiuni de joi, randamentul unui dividend este de 16%, potrivit calculelor realizate de ZF. Dividendele vor fi plătite din 26 mai 2020.

Regal Galaţi a încheiat anul 2019 cu o pierdere de 73.332 de lei, faţă de profitul net de 169.025 lei din 2018, la afaceri de 436.356 lei, comparativ cu 677.360 lei în anul precedent, potrivit raportului financiar anual publicat joi la Bursă. Compania cu o valoare bursieră de 13 milioane lei este controlată în proporţie de 93% de SIF Moldova (SIF2), ceea ce înseamnă că cea mai mare parte a dividendelor va merge către această societate. Statul român, prin AVAS deţine 2,4% din capitalul social, în timp ce free float-ul la Bursă este de 4,55%. De la începutul anului, acţiunile înregistrează o creştere de 21,1%, pe fondul unui rulaj de 32.166 lei.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.