Jump to content

Apă-Canal, Apaterm şi Electrica - facturi mai scumpe cu 5%


dcp100168

Recommended Posts

Apă-Canal, Apaterm şi Electrica - facturi mai scumpe cu 5%

Creşterea cu 5 procente a cotei TVA, respectiv de la 19 la 24%, va fi resimţită de gălăţeni în buzunare, aceştia urmând să plătească începând de azi mai mulţi bani pentru apa rece, apa caldă sau curentul electric pe care le vor consuma. Deşi majorarea TVA este aplicată începând de azi, gălăţenii vor plăti facturi mai mari la utilităţi începând cu luna august, când vor primi ”răvaşele de plată”.

Potrivit informaţiilor furmizate de reprezentanţii conducerii Apă Canal, începând de azi preţul metrului cub de apă rece furnizat populaţiei va creşte de la 2,87 lei la 2,99 de lei. ”Conducerea Apă Canal nu a majorat preţul apei reci ci doar va include în preţul de furnizare noua valoare a cotei de TVA”, ne-a declarat directorul general al Apă Canal, Gelu Stan.

Şi apa caldă va costa mai mult începând de azi, odată cu majorarea TVA, lucru care se va regăsi în preţul gigacaloriei.

”Începând cu data de 1 iulie preţul gigacaloriei va creşte la 168,72 de lei, faţă de 160,69 de lei, cât era până la 1 iulie”, ne-a declarat directorul tehnic al Apaterm, Mircea Ispas.

Şi directorul general al Electrica Galaţi, Iulian Aramă, ne-a declarat că preţul kilowatului de energie electrică va fi ajustat de la 1 iulie în raport cu noua cotă de TVA.

http://www.monitoruldegalati.ro/societate/mai-multi-bani-pentru-plata-intretinerii.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.