flori Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 as, fi dorit de fapt sa fac o semnalare dar nu stiu cum,de aceea am apelat la forum.Locuiesc in cartierul aurel vlaicu,langa scoala nr.12.apa de la robinet este plina de pamant,chiar si dupa ce o fierbi,pe fundul vasului ramane un strat negru de pamant.Din pacate sesizarile catre apa canal se primesc doar la sediul firmei iar eu nu am timpul disponibil pt asa ceva.CUM putem afla ce se intampla si de ce este apa atat de murdara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poemil Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Adresati-va Directiei de Sanatate publica din str. Traian nr. 19, vis a vis de "Potcoava de Aur", dnei. dr. Vrabie Elena, sau Inspectiei sanitare de stat, str. Rosiori nr.2, vis a vis de Scoala 28 din Mazepa. Probabil ca apa este tulbure din cauza interventiilor pe retea. si eu stau in acelasi cartier si am patit la fel adesea. Firma furnizoare ar trebui sa spale instalatiile cu apa potabila dupa interventii, dar sa nu piarda apa (bani), lasa spalarea pe seama noastra, asa ca daca lasati sa curga robinetul continuu cateva minute se va limpezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts