Jump to content

Este bună de băut apa din Galaţi?


flori

Recommended Posts

as, fi dorit de fapt sa fac o semnalare dar nu stiu cum,de aceea am apelat la forum.Locuiesc in cartierul aurel vlaicu,langa scoala nr.12.apa de la robinet este plina de pamant,chiar si dupa ce o fierbi,pe fundul vasului ramane un strat negru de pamant.Din pacate sesizarile catre apa canal se primesc doar la sediul firmei iar eu nu am timpul disponibil pt asa ceva.CUM putem afla ce se intampla si de ce este apa atat de murdara?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Adresati-va Directiei de Sanatate publica din str. Traian nr. 19, vis a vis de "Potcoava de Aur", dnei. dr. Vrabie Elena, sau Inspectiei sanitare de stat, str. Rosiori nr.2, vis a vis de Scoala 28 din Mazepa. Probabil ca apa este tulbure din cauza interventiilor pe retea. si eu stau in acelasi cartier si am patit la fel adesea. Firma furnizoare ar trebui sa spale instalatiile cu apa potabila dupa interventii, dar sa nu piarda apa (bani), lasa spalarea pe seama noastra, asa ca daca lasati sa curga robinetul continuu cateva minute se va limpezi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.