Jump to content

Doi tineri, arestaţi pentru şantajarea unei fete de 13 ani


dcp100168

Recommended Posts

Doi tineri, arestaţi pentru şantajarea unei fete de 13 ani

Prin ameninţări cu bătaia, înjurături şi teroare a trecut timp de aproximativ nouă luni de zile Maria G., o minoră în vârstă de 13, din Galaţi. Copila a furat din casă aproximativ 3.500 de euro, bani pe care i-a dat infractorilor. Fata a fost şantajată de către doi tineri, Adrian A., în vârstă de 18 ani şi Marian F., de 16 ani, ambii din Galaţi, că dacă nu le câţi bani doresc ei, vor merge la poliţie şi o vor reclama pentru diferite infracţiuni. Copila, speriată şi naivă le-a dat celor doi peste 3.500 de euro în tot acest timp, până în momentul în care mama fetei a observat că lipsesc bani din casă şi a mers la poliţie. „În baza sesizării mamei fetei, din care rezulta faptul că persoane necunoscute, în perioada noiembrie 2009 – iunie 2010, prin ameninţarea cu acte de violenţă şi darea în vileag a unor fapte neadevărate, au pretins de la Maria G. suma totală de 25.000 lei, s-a realizat un flagrant, ocazie cu care a fost identificat Adrian A. de 18 ani, din Galaţi, care a pretins şi primit suma de 450 euro”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Cel de-al doilea şantajist a aflat de la prietenul său despre metoda de a face rost de bani, a încercat şi el şi a reuşit. „Totodată, a fost identificat F. Marian de 16 ani, din Galati care, în cursul lunii iunie 2010, a pretins si primit de la G. Maria suma totală de 2.300 euro, folosind aceleaşi ameninţări”, a mai spus Cristina Tatulici.

Din suma totală de 3.600 de euro, pe care cei doi au primit-o pe parcursul perioadei de şantaj, au mai fost recuperaţi doar 1.250 de euro.

Cei doi au fost reţinuţi şi riscă o pedeapsă de doi, până la şapte an de închisoare pentru şantaj.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Doi_tineri_au_fost_arestati_pentru_santajarea_unei_minore_de_13_ani_0_290371258.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.