Jump to content

Un deţinut gălăţean şi-a bătut un cui în cap


dcp100168

Recommended Posts

Un deţinut gălăţean şi-a bătut un cui în cap

* Bărbatul a ajuns la spital pe propriile picioare şi cu un cui de aproape 15 centimetri lungime bătut în frunte. Medicii s-au chinuit mai bine de 20 de minute să-i scoată cuiul din cap.

Medicii de la urgenţe au fost nevoiţi să intervină ieri într-un caz mai ciudat, când un deţinut al Penitenciarului Galaţi a ajuns la spital cu un cui bătut în frunte. Mihai Rădulescu, în vârstă de 44 ani, spune că şi-a bătut cuiul în cap pentru că nu este băgat de către conducerea închisorii în comisia de socializare. Nemulţumire lui sunt legate de directorul Penitenciarului Galaţi, care refuză, după spusele sale, să-l introducă în programele de reabilitare. „Ei sunt vinovaţi. Din cauza asta am ales să-mi bat cuie în cap. Nu mă lasă să intru în programele de socializare. De fiecare dată mă refuză. Asta se întâmplă în puşcărie”, ţipa deţinutul pe holurile spitalului.

Medicii su intervenit imediat în cazul bărbatului din penitenciar şi i-au scos cuiul din cap cât au putut de repede. „Diagnosticul bărbatului este de traumatism cranio cerebral acut cu retenţie corp deschis în zona frontală”, a spus Mădălina Ispas, reprezentantul Spitalului Judeţean.

Reprezentanţii penitenciarului au refuzat să ofere vreun punct de vedere cu privire la incidentul de acum o oră, pe motiv că toţi cei din conducere se aflau la Şendreni, cu ocazia inundaţiilor de pe Siret şi că nu mai este nimeni la Penitenciar care să dea relaţii despre caz. "Noi suntem acum la Şendreni, la inundaţii. Nu ştiu nimic despre caz şi nici nu am cu cine să iau legătura despre incident. Nu mai este nimeni după ora 16.00 la penitenciar cu care să vorbesc", a declarat Safta Trincu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_detinut_din_Penitenciarul_Galati_si-a_batut_un_cui_in_frunte_0_290371473.html

Link to comment
Share on other sites

Individul trebuie pus la munca pana cand achita contravaloarea serviciilor medicale + transport. La fel, toti alcoolicii si drogatii! :)

l.e.: O intrebare: cum de au acces detinutii la cuie, scule, lame, ace si alte obiecte potential periculoase? :-?

Edited by corbu
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.