Jump to content

A murit liderul sindical Valeriu Diculescu


dcp100168

Recommended Posts

Liderul sindical Valeriu Diculescu, internat după un infarct

Ieri după-amiază, liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) Galaţi, Valeriu Diculescu, se afla în continuare la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, unde a fost internat cu o zi înainte, în urma unui infarct care l-a surprins acasă. Câţiva dintre membrii de la nivelul conducerii SIP ne-au confirmat că, deşi în cursul zilei de ieri medicii au reuşit să-l stabilizeze, starea sa era încă îngrijorătoare el fiind în continuare în comă.

Deşi ar fi de dorit, pacientul medicilor gălăţeni nu poate fi transportat, cel puţin deocamdată, la un spital din Capitală.

Perioada extrem de tensionată traversată de sistemul educaţional, dar şi problemele medicale la inimă (liderul SIP a făcut chiar şi o intervenţie chirurgicală, la Târgu Mureş) şi-au făcut cu siguranţă simţite efectele într-un moment când nimeni nu se aştepta.

http://www.viata-libera.ro/articol-Valeriu_Diculescu_internat_in_spital_2.html

Link to comment
Share on other sites

Diculescu, tot în stare gravă

Ieri după-amiază, Valeriu Diculescu, preşedintele executiv al Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Galaţi, era în continuare în comă. Apropiaţii ne-au spus că se afla tot în stare gravă, internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ap. Andrei”, acolo unde a fost adus joi seară, după un atac de cord. Familia şi cunoscuţii apropiaţi speră însă ca medicii gălăţeni să facă minuni, pacientul nefiind transportabil la un spital din alt oraş.

http://www.viata-libera.ro/articol-Valeriu_Diculescu_tot_in_stare_grava_2.html

Link to comment
Share on other sites

A murit Valeriu Diculescu

DESTINE CE ERAU IN SUFERINTA LA UN MOMENT DAT AU MERS MAI DEPARTE, VIETI IN NECAZ SI-AU GASIT ALINARE SI SPRIJIN DATORITA PROFESORULUI VALERIU DICULESCU PRESEDINTE EXECUTIV AL S.I.P. GALATI. AZI DESTINUL I S-A FRANT, IAR NOI, COLEGII LUI INDURERATI, NU PUTEM DECAT SA NE LUAM RAMAS BUN DE LA EL. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE.

CORPUL NEINSUFLETIT ESTE DEPUS LA BISERICA SF. VASILE (LANGA LIC. AUTO). INMORMANTAREA VA AVEA LOC MARTI, IAR CEI CARE VOR SA-SI IA RAMAS BUN SI SA-L CONDUCA PE ULTIMUL DRUM POT SA O FACA MARTI, 06.07.2010 LA SEDIUL S.I.P. GALATI INCEPAND CU ORA 9,00.

S.I.P. Galaţi

post-2782-003811500 1278229289_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.