dcp100168 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Atacată şi bătută în plină stradăO tânără de 24 de ani a fost bătută de un bărbat care a încercat să o violeze. A lovit-o cu bestialitate şi a trântit-o la pământ. Victima, Diana Solomon, este vânzătoare la un magazin de cartier şi era în ziua ei liberă. A mers la magazin să-şi cumpere un suc şi să mai stea la taclale cu colegele. Când a plecat, un individ necunoscut s-a luat după ea şi a început să o lovească cu pumnii în faţă, ameninţând că o va omorî. A reuşit să scape şi s-a întors în magazin, unde a aflat că un bărbat suspect intrase înainte de incident şi îi făcuse avansuri unei colege. Imaginile în care apare chipul acestuia au fost urmărite şi de poliţişti, care cred că tot el este şi agresorul. Oamenii legii au deja un cerc de suspecţi şi spun că în scurt timp vor pune mâna pe atacator. Oamenii din zonă sunt siguri că atacatorul este un individ cu probleme psihice grave. Mobilul atacului a fost, se pare, violul.http://www.protv.ro/filme/galati-tanara ... 8021#48021Atac cu pumnul în cartierul groazeiNumărul mare de persoane certate cu legea, concentrat în zona G-urilor din Micro 19, îşi spune, încă o dată, cuvântul. O tânără de 24 de ani, care locuieşte în sinistrul imobil G4, a fost bătută cu sălbăticie în timp ce mergea pe o alee din apropierea casei. Femeia a ajuns în spital,iar poliţiştii încearcă să dea de urma celui care a desfigurat-o, aparent, fără niciun motiv. Diana Solomon locuieşte şi munceşte în zona G-urilor din Micro 19, zonă ce poate fi lesne catalogată ca un cuib al indivizilor cu antecedente penale, care stau cu forme mai mult sau mai puţin legale în mizerabilele blocuri de garsoniere. Dovadă stă păţania tinerei, care locuieşte la blocul G4. Pentru ea, nu a fost nevoie decât de o scurtă ieşire din casă, pentru a merge câţiva metri la chioşcul de lângă bloc, unde lucrează ca vânzătoare. Un necunoscut a atacat-o cu furie şi a mutilat-o în bătaie. ”Era 10 fără ceva seara şi am coborât din bloc doar ca să iau o sticlă de suc de la magazin. Când mă întorceam spre casă, m-a atacat. Nu ştiu cine este, nu i-am văzut faţa dar m-a lovit puternic cu pumnul peste faţă. A continuat să mă lovească şi abia am reuşit să scap şi am fugit înapoi la magazin” susţine Diana Solomon. Desfigurată de pumnii agresorului, tânăra a fost dusă la Spitalul de Urgenţă şi internată în secţia de neurochirurgie. Medicii spun că leziunile pe care pacienta le are la nivelul feţei sunt destul de grave, ea având nevoie să fie consultată inclusiv de specialiştii în chirurgie maxilo-facială. Cum atacul a avut loc la câţiva paşi de Secţia 3 de Poliţie, conflictul a ajuns şi la cunoştinţa oamenilor legii. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, subcomisarul Ştefan Gohoreanu, anchetatorii au stabilit deja că tânăra nu a fost jefuită, stabilind totodată un cerc de suspecţi din care speră să-l identifice, în cel mai scurt timp, pe agresor.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=31
dcp100168 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Autorul agresiunii a fost depistatDupă agresiunea comisă de un individ necunoscut asupra lui S. Diana Mihaela de 24 ani, din noaptea de 18.03, în cartierul Micro 19, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că, autorul agresiunii este I. Dorel Dan, de 29 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, cu antecedente penale. Procurorul care supraveghează activitatea de cercetare penală a dispus începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de lovire. Cercetările sunt continuate cu cel în cauză în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.
Recommended Posts