Jump to content

Un gălăţean a făcut infarct în secţia de poliţie


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean a făcut infarct în secţia de poliţie

In data de 06.07.2010 în jurul orei 17:15, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată telefonic de către agenţii de pază de pe platforma siderurgică despre faptul că la poarta de acces a fost depistat numitul L. Gheorghe, de 42 ani, în timp ce transporta cu o autoutilitara, mai multe piese metalice de diferite forme şi dimensiuni, a căror provenienţă nu a putut să o justifice. Cel în cauză a fost condus la sediul secţiei 4 Poliţie pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că piesele au fost sustrase din interiorul societăţii, după care a fost adus la sediul I.P.J. Galaţi în vederea amprentării şi fotografierii.

La orele 19.40, în momentul începerii procedurii de amprentare, numitului L. Gheorghe i s-a făcut rău, a căzut din picioare, şi imediat poliţiştii au încercat să-i acorde primul ajutor, totodată sunând şi la SUAU 112, pentru a trimite un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulantă Galati, în vederea acordării asistenţei de specialitate.

In 10 minute un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulantă a sosit la faţa locului, iar personalul de specialitate a efectuat manevre de resuscitare cardio respiratorie timp de 30 de minute dar fără rezultat, persoana în cauză decedând.

La nivelul I.P.J. Galaţi, s-a constituit echipa operativă în vederea stabilirii cauzei şi naturii decesului, la faţa locului fiind prezent şi medicul legist care din primele constatări a precizat că după aspectul cadavrului, acesta a suferit un stop cardiac, şi nu prezintă leziuni la nivelul corpului.

Cadavrul a fost transportat la medicina legală în vederea efectuării necropsiei, rezultatul urmând a ne fi comunicat ulterior.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3162

Victima, Gheorghe Lovin, de 43 de ani, lucra ca şofer pentru o firmă din incinta combinatului.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.