Jump to content

Regionala CFR Galaţi a trecut pe profit


dcp100168

Recommended Posts

Regionala CFR Galaţi a trecut pe profit

Potrivit declaraţiei liderului Sindicatului Mişcare Comercial, Viorel Istrate, regionala gălăţeană a fost singura la care s-a înregistrat în primul semestru un nivel al veniturilor mai mare decât cel al cheltuielilor. Conform celor spuse de liderul sindical, acest lucru a putut fi realizat datorită unor măsuri luate încă de anul trecut, în anumite cazuri un rol avându-l şi sindicatele. „Pot spune că sindicatul are o relaţie sănătoasă cu directorul general al Regionalei CFR Călători Galaţi, Ecaterina Pricope şi acest lucru a contat atunci când s-au luat anumite decizii. De exemplu reprezentanţii sindicatului participă la toate achiziţiile care se fac de către regională, luăm înainte caietul de sarcini şi vedem dacă există lucruri care ar trebui modificate. O altă măsură care a fost luată a fost cea legată de reducerea cheltuielilor cu materialele igienico-sanitare şi s-au redus de asemenea şi cheltuielile cu convorbirile telefonice. Vreau să vă spun că în ultimul an de zile au fost făcute reduceri de cheltuieli semnificative. Deşi în ultimul an de zile au fost efectuate reduceri de cheltuieli, conducerea companiei CFR Călători a transmis recent o adresă tuturor regionalelor aflate în subordine prin care le-a solicitat să reducă cheltuielile cu încă 30%, ne-a declarat liderul de sindicat Viorel Istrate. „Sper să nu se ajungă la reducerea cheltuielilor cu motorina, pentru că astfel s-ar putea ajunge la un lucru grav, şi anume anularea circulaţiei unor trenuri, ceea ce ar avea efect asupra numărului de personal”, ne-a mai declarat Viorel Istrate.

Contactată telefonic, directorul Regionalei CFR Călători Galaţi, Ecaterina Pricope, a confirmat informaţiile liderului de sindicat pe marginea rezultatelor înregistrate pe primele 6 luni, dar nu a dorit să dea nicio declaraţie pe această temă.

http://www.monitoruldegalati.ro/economie/calatoria-cu-trenul-o-afacere-profitabila-la-galati.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.