dcp100168 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Szekely şi Jula - la Naţionala BAntrenorul echipei naţionale România B, Ştefan Iovan, secundul primei reprezentative, a anunţat numele celor 19 jucători cărora li s-au trimis, miercuri, faxuri de convocare pentru meciul amical cu Turcia B, programat la 25 martie, de la ora 20.00, la Kocaeli. Au fost convocaţi următorii jucători: Cristian Hăisan (FC Vaslui), Marius Popa (Poli Ştiinţa Timişoara) - portari, Dan Matei (Gloria Bistriţa), Cristian Săpunaru, Marius Constantin (ambii Rapid Bucureşti), Gabriel Cânu (Poli Ştiinţa Timişoara), Cosmin Moţi, Cristian Pulhac (ambii Dinamo Bucureşti), Sorin Ghionea, Mihai Neşu (ambii Steaua Bucureşti) - fundaşi, Nicolae Grigore (Rapid Bucureşti), Andrei Mărgăritescu, Adrian Cristea (ambii Dinamo Bucureşti), Andrei Prepeliţă (Universitatea Craiova), Janos Szekely (Oţelul Galaţi), Marian Aliuţă (Poli Ştiinţa Timişoara) - mijlocaşi, Emil Jula (Oţelul Galaţi), Florin Costea (Universitatea Craiova), Dorin Goga (Universitatea Cluj) - atacanţi. Convocarea tuturor jucătorilor chemaţi la lotul B va avea loc la 23 martie, la ora 22.00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.
dcp100168 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Turcia B - România B scor 1-1Echipa naţională B a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul amical disputat, marţi seară, la Kocaeli, în compania reprezentativei similare a Turciei. Pentru România a marcat Florin Bratu, în minutul 48, turcii egalând prin Burak Yilmaz, în minutul 88.Selecţionerul naţionalei B a României, Ştefan Iovan, a folosit următorii jucători: Stanca ('46 Hăisan) - Săpunaru ('60 D. Matei), M. Constantin ('46 Cânu), Moţi, Neşu ('46 Pulhac) - Szekely, Prepeliţă, N. Grigore ('46 C. Lazăr), Ad. Cristea - Goga ('60 E. Jula), Fl. Costea ('46 Fl. Bratu).Arbitrul de centru Huseyin Gocek a acordat un singur cartonaş galben, lui Jula în minutul 89.Szekely: "Meritam victoria"Mijlocaşul de 24 de ani al Oţelului Galaţi a rămas impresionat de atmosfera de la lotul naţional şi spune că echipa României merita să cîştige partida cu Turcia. "Nu poţi exprima în cuvinte ceea ce simţi cînd se cîntă imnul înaintea partidei. Te motivează foarte mult. Referitor la meci, am fost clar formaţia mai bună. Turcii au marcat un gol dintr-un ofsaid clar în finalul partidei. Sînt mulţumit de evoluţia mea, mai ales că am jucat al doilea meci în doar 3 zile. La sfîrşit, domnul Iovan m-a felicitat şi mi-a dat speranţe că voi fi chemat la prima reprezentativă", a declarat Janos Szekely.
Recommended Posts