Jump to content

Bărbat electrocutat cu aparatul de sudură


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat electrocutat cu aparatul de sudură

Accidentul s-a produs aseara in timp ce victima incerca sa sudeze un grijaj pe acoperisul casei sale. Vecinii au observat ca barbatul se afla intins de ceva vreme pe casa, fara sa mai miste si au strigat imediat dupa ajutor.

Victima, in varsta de 65 de ani, din Galati, si-a gasit sfarsitul in urma unui accident stupid. In timp ce suda un grilaj, pe acoperisul casei, pentru vita de vie, s-a electrocutat cu aparatul de sudura si a murit pe loc. Nimeni nu a stiut ce s-a intamplat cu barbatul, pana in momentul in care cativa vecini au observat ca omul era intins pe acoperisul casei, fara sa mai miste.

"L-am vazut pe vecinul meu pe acoperis ieri dupa amiaza, cand suda la bolta aia. Mai pe seara am auzit strigate aici in strada si am vazut ca el se afla tot acolo nemiscat. Nimeni nu a stiu ce a patit. Ne-am dat seama ca e ceva de rau. Avea aparatul de sudura la el si am inteles ca l-ar fi atins la gat electrodul. A murit electrocutat. Era cel mai gospodar vecin de pe strada noastra", spune Gheorghe Radeanu, unul dintre vecini.

Rudele speriate au sunat imediat la 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenta la fata locului. Din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata barbatului, acesta fiind deja mort. "Am fost solicitati sa intervenim la un caz unde un barbat era cazut pe acoperisul unei case. Cand am ajuns acolo am gasit victima decedata, electrocutata. Nu s-a asigurat a fost electrocutat. Patrea de intrare a curentului a fost in gat si partea de iesire, in piciorul drept", declara Angel Trifan, medic coordonator SMURD Galati.

Cadavrul barbatului a fost transportat la morga Spitalului Judetean pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei mortii.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_barbat_a_murit_electrocutat_cu_aparatul_de_sudura_0_295170775.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.