Jump to content

Cât costă cazarea la hotelurile din Galaţi


Recommended Posts

Cât costă cazarea la hotelurile din Galaţi

* Deşi numărul turiştilor a crescut în ultima perioadă, cazarea la hotelurile gălăţene de două şi trei stele nu scade sub 113 lei, cu o singură excepţie! * Alternativa: apartamentele oferite în regim hotelier *

Ca să schimbăm puţin registrul ultimelor zile, în care – şi nu spun că nu am avut motive! – ne-am exprimat îngrijorarea în privinţa viiturii, vă prezentăm astăzi, latura mai puţin tristă a faptului că la Galaţi Dunărea îşi face de cap. Fără exagerare, de peste o săptămână, de când Galaţiul a devenit vedetă la nivel naţional, în perspectiva inundării, mulţi români s-au arătat interesaţi să vadă Faleza Dunării. Cei care ies pe Faleză, seara, ştiu despre ce vorbim; nu există zi în care să nu vezi oameni fotografiind Dunărea, fie cu telefoanele mobile, fie cu aparatură performantă... Cum nu puţini sunt cei care, în această perioadă, au venit la Galaţi, din alte judeţe ale ţării, am încercat să aflăm cam ce preţuri plătesc aceşti vizitatori de ocazie pentru cazarea în oraşul de la Dunăre?

Din preţurile pe care le-am găsit, dând câteva telefoane la cele mai cunoscute hoteluri de maxim trei stele din Galaţi, am tras concluzia că turiştii chiar au scos bani serioşi din buzunar, pentru a fotografia Dunărea revărsată! Pentru simplitate, vă vom spune că tarifele sunt valabile pentru camera single, majoritatea ofertelor având inclus în preţ şi mic dejunul şi taxa hotelieră.

Cel mai scăzut tarif l-am întâlnit la Hotel Sport (două stele – 82 de lei/noapte), iar cel mai ridicat, la Hotel Galaţi (trei stele), de 183,1 de lei/noapte, în weekend, aceeaşi cameră, în timpul săptămânii, costând 204 lei.

Între cele două „praguri” am mai găsit: 113 lei pe noapte la Motel Anghel (trei stele), 121 de lei, la Hotel Faleza (trei stele), 123 de lei/ noapte, în week-end (şi 133 de lei în restul săptămânii) la Hotel Dunărea (două stele), 170 de lei/noapte la Hotel Alex (trei stele), şi 180 de lei, la Vila Belvedere (trei stele).

Am mai întrebat care este tariful şi la Vila Classic (patru stele), acolo unde lucrările ISPA, desfăşurate în pragul hotelului, au dat impresia mult timp că sediul este închis, fapt pentru care am crezut că şi numărul de stele este mai mic… Aici, tariful este în euro – doar 45 de euro pe noapte, cu mic dejun inclus!

Pentru turiştii cărora li se par tarifele prea mari, hotelurile pot fi înlocuite cu succes cu apartamentele oferite în regim hotelier. Cu o mică documentare pe internet, poţi afla că preţurile cerute pe noapte variază între 80 şi 100 de lei (dar ai un apartament la dispoziţie, cu de toate, plus că acestea sunt în zone bune – Faleză sau Ţiglina), iar dacă turistul rămâne mai mult de o zi, preţurile de cazare scad!

http://www.viata-libera.ro/articol-Turism_la_malul_Dunarii___2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Si mie mi se pare f scump 40 euro.. eram in cautarea unei cazari prin galati si am dat si de forumul vostru.. pentru cei care sunt interesati de subiect am gasit multe cazari diverse pe aici http://www....

Edit admin: Întrucât pe site-ul menţionat de dvs. sunt exact... 2 oferte din Galaţi, nu "multe", postul este considerat reclamă şi, în consecinţă, cenzurat! Vă puteţi promova site-ul în secţiunea dedicată.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.