Jump to content

Sorin Haraga - antrenor principal la Panciu


dcp100168

Recommended Posts

Sorin Haraga - antrenor principal la Panciu

Formatia de fotbal FC Panciu va avea in sezonul 2010-2011 un nou antrenor principal, in persoana galateanului Sorin Haraga. Acesta a indeplinit in sezonul precedent functia de antrenor secund, in vremea in care pe banca tehnica antrenor principal era Damian Bancila. Haraga si-a dat acordul de a pregati gruparea panceana in noul campionat si se va prezenta luni seara la primul antrenament al formatiei din Panciu. Noul tehnician va fi ajutat in munca sa de Vasile Burga si Dan Bolocan. "Am avut o discutie cu Sorin Haraga si ne-am inteles ca el sa pregateasca echipa din Panciu in campionatul urmator. Ii cunoaste foarte bine pe fotbalistii panceni si a dovedit ca este un tehnician cu multe calitati", ne-a declarat Florin Stoica, presedintele echipei FC Panciu.

Haraga este originar din localitatea Siret (judetul Suceava), fiind nascut pe 4 aprilie 1968. A jucat la Constructorul Iasi, Politehnica Iasi, Otelul Galati (1993-2001), Diplomatic Focsani, Dunarea Galati, FC Vaslui, Politehnica Galati. S-a retras din activitatea de fotbalist la 39 de ani, fiind stabilit de mai multa vreme in Galati. A fost antrenor secund si principal la Politehnica Galati. A jucat cu Otelul doi ani la rand in Cupa UEFA (1997, 1998).

Startul editiei 2010-2011 in Liga a III-a se va da pe 20 august 2010.

http://www.monitorulvn.ro/monitorul_de_vrancea-2-92269.htm

Link to comment
Share on other sites

Damian Băncilă - antrenor la Politehnica Galaţi

Damian Bancila a preluat functia de antrenor principal al echipei de liga a III-a Politehnica Galati. El il inlocuieste in functia de antrenor principal pe Haralambie (Puiu) Antohi. Damian Bancila a antrenat sezonul trecut echipa FC Panciu, cu care a terminat pe locul 2 seria I a ligii a III-a. Bancila a mai antrenat in cariera s-a o alta echipa de liga a III-a, CSM Focsani.

In locul lui Bancila la Panciu a fost instalat antrenor principal fostul jucator al FC Otelul, Sorin Haraga, fost antrenor al "studentilor" de la Poli si fost director tehnic in mandatului Bancila la Panciu.

Politehnica Galati, cu Puiu Antohi pe banca, a terminat sezonul 2009-2010 al ligii a III-a seria I pe locul 8.

http://sportgalati.blogspot.com/2010/07/damian-bancila-noul-antrenor-al.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.