Jump to content

Maşini arse în zona Maşniţă


dcp100168

Recommended Posts

Maşini arse în zona Maşniţă

Două maşini au luat foc luni dimineaţă într-o parcare din municipiul Galaţi. Este vorba despre un autoturism Hyunday Lantra, care a ars în proporţie de peste 80%, şi de un Fiat Punto, avariat mai puţin în urma propagării incendiului. Ajunşi la faţa locului, pompierii s-au luptat timp de aproape un sfert de oră cu flăcările, în cele din urmă incendiul fiind lichidat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, locotenentul Eugen Chiriţă, în momentul de faţă se fac cercetări cu privire la cauza incendiului. Pompierii iau în calcul două posibilităţi: fie a fost vorba despre o scurgere de combustibil, fie de un scurtcircuit la instalaţia electrică. Valoarea pagubelor în cazul autoturismului Hyunday se ridică la aproximativ 6.000 de lei.

http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Social&articol=5

Două maşini au ars ca nişte torţe în zona Maşniţă

Un autoturism Hyunday a ars în totalitate, iar un Fiat a fost grav avariat, în jurul orei 6.30, pe strada 1 Decembrie 1918. Anchetatorii cred că incidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice. Iniţial, focul a fost observat de câţiva trecători, care au sunat la 112. Pompierii ajunşi la faţa locului au avut nevoie de mai bine de 30 de minute pentru a lichida flăcările, însă nu au putut evita avarierea unei alte maşini aflate în apropiere. „În acest moment, sunt cercetate două piste. Fie a fost o scurgere de combustibil, fie un scurtcircuit la instalaţia electrică", a declarat locotenent Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Insectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Valoarea maşinii arse se ridică la aproximativ 6.000 de euro. De asemenea, a fost avariat un Fiat Punto parcat în apropiere.

„Având în vedere că nu poate fi vorba de intenţie, pagubele vor fi recuperate pe cale civilă", a mai declarat lt. Chiriţă.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Astazi_dimineata-doua_masini_au_ars_ca_niste_torte_in_zona_la_Masnita_0_296970454.html

Link to comment
Share on other sites

A treia sursă...

Maşină în flăcări, la Două Babe

Ieri, pe când nici nu se făcuse bine dimineaţă, pompierii au fost alertaţi în legătură cu o maşină incendiată în zona Două Babe, de pe 1 Decembrie 1918. „S-a intervenit pentru stingerea unui Hyunday GL 03 VHF, la ora 6,30, incendiul fiind lichidat la ora 6,50. Maşina a ars în totalitate, pagubele fiind de 6.000 lei – autoturismul fiind destul de vechi”, a declarat locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi. Conform primelor cercetări, cauzele producerii incendiului pot fi ori scurgerea de combustibil ori un scurt circuit produs la sistemul electric. Flăcările au afectat şi caroseria unui Fiat Punto, parcat în apropiere şi care a fost distrus în proporţie de 40 la sută.

http://www.viata-libera.ro/articol-Masina_in_flacari_la_Doua_Babe_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.