Jump to content

A murit Mădălina Manole


alina25

Recommended Posts

Cântăreaţa împlinea astăzi 43 de ani

În acest moment ancheta este în desfăşurare. A fost găsită într-un apartament din Otopeni. Din primele cercetări se pare că ar fi luat o supradoză de medicamente.

Astăzi artista împlinea 43 de ani. Potrivit poliţiştilor incidentul s-a petrecut la ora 6.30. „Era o fată foarte serioasă. eu nu eram foarte bună prietenă cu ea. Ştiu că s-a retras din viaţa publică pentru a se dedica vieţii de familie. era o fată în regulă, era veselă, luptătoare. Din câte ştiu eu avea probleme cardiace“, spune Monica Anghel.

Anchetatorii au în vedere posibilitatea sinuciderii cu somnifere, însă poliţia nu a confirmat deocamdată această variantă. Se aşteaptă verdictul medicului legist şi anchetei criminalistice.

Mădălina Manole scria pe blogul personal: „Despre album?.. Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse în acest răstimp, fiecare avînd emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă, atît voi indrăgostiţii cît şi voi, mai puţin norocoşii in iubire. Despre mine, pe scurt?.. M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!Restul e… mişcare de rezistenţă!“

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Bucuresti-_A_murit_Madalina_Manole_0_298170208.html

Link to comment
Share on other sites

Avocatul Mariana Ştefan spune că procurorii vor lua în calcul mai multe variante pentru decesul Mădălinei Manole.

Avocatul a declarat, la Realitatea TV, că procurorii vor avea în calcul atât varianta sinuciderii, cât şi cea a determinării sinuciderii, sau a crimei, chiar. În acest caz, soţul va fi primul suspect, mai ales că nu este uzual ca un sinucigaş să transmită mesajul de adio pe telefon sau să aleagă holul ca loc al suicidului. "Cineva putea trimite mesajul de pe telefonul ei" - spune Mariana Ştefan.

Determinarea sinuciderii reprezintă situaţia în care cineva aduce o persoane într-o stare în care preferă să renunţe la viaţă, decât să mai trăiască, explică avocatul.

"O mamă cu un copil de un an, care arăta aşa cum arăta Mădălina Manole, cu situaţia ei socială, renunţă greu la viaţă, impulsul sinucigaş nu vine din interiorul ei" - a mai declarat Mariana Ştefan.

Anchetatorii au declarat că Mădălina Manole a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil al soţul său, Mircea Petru, în jurul orei 2.00, în care îşi exprima regretul cu privire la decesul ei.

"Este vorba de un mesaj lăsat soţului ei pe telefonul mobil despre care nu pot să dau mai multe detalii, este un mesaj personal şi familia nu vrea să-l facă public. Nu sunt suspiciuni de omor, în acest moment este examinat cadavrul şi nu sunt urme de violenţă. Este adevărat că artista a ingurgitat nişte medicamente, care este posibil să fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate în calcul, încă ancheta este în desfăşurare", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Artista ar fi scris în mesajul său că ştie că este iubită şi că îi pare rău, dar că nu se mai simte frumoasă, susţin surse judiciare citate de Mediafax.

Artista Mădălina Manole a murit, în această dimineaţă. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30, chiar de soţul solistei, Mircea Petru.

Potrivit inspectorului- şef al Poliţiei Ilfov, în jurul orei 6:30, soţul Mădălinei Manole a apelat serviciul de ambulanţă, după ce a găsit-o pe aceasta căzută în holul locuinţei. Serviciul de ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul.

Se pare că problemele cardiace de care artista a suferit în perioada sarcinii s-au agravat în acesată primăvară.

Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente, însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.

http://www.realitatea.net/mesajul-de-adio-al-madalinei--stiu-ca-sunt-iubita--dar-nu-ma-mai-simt-frumoasa_723357.html

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, miercuri, cu privire la faptul că Magdalena Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, primele indicii indicând faptul că " a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică".

Redăm integral comunicatul:

"În data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că numita Mircea Magdalena (cunoscută publicului drept Mădălina Manole) a fost găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Otopeni, str. Griviţa.

La adresa menţionată s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Investigaţii Criminale.

În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS.

În cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii.

În prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei", se arată în comunicat.

Miercuri, în jurul orelor 15.00, purtătorul de cuvânt al PTB va face o scurtă declaraţie de presă, la sediul din strada Scaune din Bucureşti.

http://www.realitatea.net/parchetul-confirma-ipoteza-sinuciderii-in-cazul-madalinei-manole--prin-ingerarea-unei-substante-toxice_723438.html

Link to comment
Share on other sites

Primele cercetari arata ca este vorba de o sinucidere

Primele cercetari in cazul decesului Madalinei Manole indica faptul ca artista s-a sinucis ingerand o substanta toxica, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, intr-un comunicat de presa. "In urma primelor cercetari efectuate au rezultat indicii ca persoana in cauza a ingerat in mod voluntar o substanta toxica, justificandu-si gestul printr-un mesaj tip SMS", potrivit sursei citate. Procurorii au dispus efectuarea unei autopsii medico-legale si a unor examene toxicologice, care urmeaza sa stabileasca in mod cert cauza mortii. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Bogdan Staicu, a sustinut o declaratie de presa, fara a oferi insa informatii suplimentare in acest caz.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7581814-decesul-madalinei-manole-primele-cercetari-arata-este-vorba-sinucidere.htm

Link to comment
Share on other sites

SMS-ul de adio scris de Mădălina Manole: "Nu mă mai suport fizic"

Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (soţul n.r.)... îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină. ...Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult”

http://www.realitatea.net/sms-ul-de-adio-scris-de-madalina-manole--nu-ma-mai-suport-fizic_723479.html

Link to comment
Share on other sites

Cred, dupa mesajul acesta, ca ceva nu era in regula pe acolo... Sa-ti doresti ani de zile un copil, sa te chinui sa-l concepi, pentru ca apoi sa-l abandonezi practic si sa renunti la viata pentru ca "nu te mai suporti fizic"...

PS Nu aruncati cu pietre, va rog.

Link to comment
Share on other sites

Nu MIkka, nu aruncam. Cel putin nu eu.

Dar consider ca undeva a fost un grav "scurt circuit" din moment ce spui ca " imi cer scuze de la ingerasul vietii mele, pe care il iubesc foarte mult" dar cu toate astea iti iei zilele.

Ma rog, nu am sa insist, nu ar fi normal.

Link to comment
Share on other sites

Ce a fost in sufletul ei nu stie nimeni, dar cred ca suferea de o depresie puternica...fapte si nerealizari stranse in sufletul ei de foarte mult timp...depresia este o boala, care netratata poate duce la astfel de situatii....pierzi contactul cu realitatea...in momentul ala nu te gandesti decat la moarte, si-atat!!!...oricare dintre noi putem avea un astfel de moment, ceva care sa ne darame psihic si sa uitam ca avem o mama care ne iubeste, un sot care ne divinizeaza, un copil care are nevoie de noi...fapta nu e de condamnat, pentru ca, sunt convinsa, nu era lucida cand a facut asta...si, ma repet, nu se stie ce era in sufletul ei si care era oful ce-i apasa sufletul...sunt oameni si oameni, unii au caractere puternice si trec usor peste necazuri, altii sunt mai instabili psihic si sufleteste....care e de fapt adevarul, numai ea il stie....Dumnezeu s-o ierte!

Link to comment
Share on other sites

“Ştiu că mă iubea toată lumea. Îmi iubesc îngerașul, dar trebuie să-mi iau adio! Îmi pare rău”. Este ultimul mesaj, pe care Mădălina Manole l-a trimis pe propriul telefon mobil, înainte de a muri, potrivit cotidianului Evenimentul Zilei.

Mai multe variante ale ultimelor cuvinte lăsate de artistă, înainte de a se sinucide, au apărut pe parcursul zilei de miercuri, în presa din România.

Asta, după ce anchetatorii au declarat că Mădălina Manole a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil al soţului său, Mircea Petru, în jurul orei 2.00, în care îşi exprima regretul cu privire la decesul ei. “Este vorba de un mesaj lăsat soţului ei pe telefonul mobil, despre care nu pot să dau mai multe detalii. Este un mesaj personal şi familia nu vrea să-l facă public”, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

„Îmi cer scuze faţă de toţi cei pe care îi rănesc şi care ştiu că mă iubesc foarte mult. Îmi cer scuze de la Puiu (soţul n.r.)... îmi pare rău, dar nu mă mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vină. ...Îmi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, îngeraşul vieţii mele, pe care îl iubesc foarte mult”, este una din aceste variante, potrivit adevarul.ro.

O parte a mesajului se repeta, însă, în aceste versiuni apărute în media: “Nu mă mai simt frumoasă, nu mă mai suport fizic”.

"Acesta este mesajul unui persoane indiferente şi reci - ştie că este iubită, dar ea nu se mai simte frumoasă", comenta psihologa Mirela Zivari, analizând această parte de mesaj.

"Mădălina Manole a trimis sms-ul înainte să se sinucidă întrucât a vrut să nu acuze pe nimeni pentru asta, să dea o justificare. Este vorba de suicid, decât de altceva", a precizat şi psihologul Mihaela Sălean. Mihaela Sălean a explicat că textul din sms-ul trimis de Mădălina, "nu mă mai suport fizic" , este o percepţie pe care poţi să o ai când eşti perfecţionistă, să fie totul bine, adăugând că au fost mai mulţi factori, care împreună au declanşat sinuciderea.

"Nu e uzual, nici măcar în aceste vremuri foarte tehnologizate, ca un sinucigaş să lase un mesaj pe telefon. Biletul este un semn material pe care îl lasă în urmă", a declarat, în schimb, psihologul Hanibal Dumitraşcu. Avocatul Mariana Ştefan a avansat chiar ipoteza că cineva ar fi putut trimite respectivul SMS de pe telefonul artistei pentru a-şi fabrica un alibi.

O serie de specialişti vorbeau despre o posibilă depresie a artistei, mai ales că, în urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

"Atunci când cineva încearcă să se sinucidă, o să mai existe tentative . Cei din jur trebuie să fie atenţi şi să supravegheze. Există o interogativitate tot timpul, cochetează cu ideile suicidare. Se foarte multe ori de la tentativă la suicid mai este doar un pas", a subliniat Sălean.

Mihaela Sălean a precizat că artiştii se simt presaţi să păstreze aparenţele, ei ascund când au probleme, mai ales de sănătate, întrucât oamenii încep să îi privească altfel şi atunci se trec sub tăcere.

"Apropiaţii spun că era depresivă de aproape un an. De atunci a început să fie rece şi distantă cu cei din jurul ei. Avea momente în care se supăra fără motiv şi se izola zile întregi", au completat surse din rândul anchetatorilor, care urmează să clarifice problemele ce au determinat-o pe vedetă să recurgă la acest gest extrem, în perioada următoare, mai scrie Evenimentul Zilei.

Zivari spune, însă, că nu crede în varianta suicidului în cazul Mădălinei Manole, şi nici în varianta unei depresii apărute după naştere. "Este o diferenţă foarte mare între ceea ce Mădălina Manole spunea în interviul acordat în urmă cu două zile (că e foarte fericită că şi-a ţinut "puiul" în braţe) şi incidentul de astăzi. Mie îmi este foarte greu să cred în varianta suicidului. În plus, ceea ce s-a întâmplat nu arată faptul că ea era în pragul unei depresii majore", a declarat aceasta miercuri, la Realitatea TV.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.30, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat că la ora 6.30, serviciul unic de urgenţă a fost anunţat că o femeie de 43 de ani a fost găsită decedată la locuinţa sa din localitatea Otopeni, confirmând că este vorba de cântăreaţă.

Soţul ei a declarat anchetatorilor că marţi seară s-au culcat împreună, în jurul orei 01.00 noaptea şi că nu se întâmplase nimic deosebit, care să îl facă să bănuiască ceea ce avea să urmeze.

Parchetul a confirmat faptul că ipoteza pe care lucrează este aceea a sinuciderii artistei: "în urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS." - se arată în comunicatul oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Medicii de la IML vor efectua necropsia asupra trupului Mădălinei Manole, joi, ca şi examene toxicologice. Autopsia va stabili cu exactitate cauza morţii sale.

http://www.realitatea.net/un-nou-mesaj-atribuit-madalinei-manole--trimis-pe-propriul-telefon_723521.html

Link to comment
Share on other sites

Madalina Manole a baut voluntar 400 de mililitri de furadan. Artista nu suferea de cancer sau alta boala grava

Madalina Manole a ingerat voluntar 400 de mililitri de furadan, un pesticid foarte puternic, care a provocat moartea artistei in doar cateva minute, au anuntat, joi, reprezentantii Institutului de Medicina Legala, dupa efectuarea autopsiei, potrivit televiziunilor de stiri. Medicii care au efectuat autopsia mai spun ca artista nu suferea de nicio boala organica grava, precum cancer, varianta vehiculata, miercuri, drept motiv al sinuciderii.

"Nu există niciun element care să indice suspiciune că nu a fost sinucidere. Mădălina Manole nu avea nicio boală gravă, respectiv cancer, care să-i dea dureri mari aşa cum s-a spus", sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

Medicii mai spun ca lovitura pe care artista o avea la cap a fost provocata de cadere, imediat dupa ce a ingerat substanta toxica. In plus, artista avea o greutate normala si nu era anorexica.

Medicii-legişti recoltează probe pentru examenul toxicologic, care va dovedi dacă, pe lângă furadan, există şi alte substanţe toxice ingerate. Rezultatele ar urma sa fie gata în 2-3 săptămani, au precizat sursele citate.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7585183-iml-madalina-manole-baut-voluntar-400-mililitri-furadan-artista-nu-suferea-cancer-sau-alta-boala-grava.htm

Link to comment
Share on other sites

Persoana de la care Mădălina Manole a obţinut pesticidul cu care s-a sinucis este audiată la această oră la Parchet. Potrivit anchetatorilor, pesticidul Furadan care a provocat decesul artistei fusese furnizat de o prietenă, în urmă cu câteva zile.

Institutul Naţional de Medicină Legală a stabilit cauzele decesului Mădălinei Manole. Moartea ei a fost cauzată de înghiţirea, în noaptea sinuciderii, a 400 de mililitri de pesticid Furadan. Nu se ştie deocamdată dacă substanţa toxică a fost diluată înainte de a fi băută, sau dacă a fost combinată cu alte substanţe.

''Moartea a survenit foarte repede, în câteva minute. Este o otravă foarte puternică. Cantitatea ingerată a fost mare, cantitatea absorbită a fost mare. La doza asta este foarte greu să îţi imaginezi că putea fi salvată'', a precizat Dan Dermengiu, director al Institutului de Medicină Legală.

Miercuri, au fost audiaţi la Parchet şi soţul şi soacra solistei, cei doi aflându-se în locuinţa vedetei în momentul sinuciderii acesteia.

http://www.realitatea.net/persoana-care-i-a-furnizat-madalinei-manole-pesticidul-este-audiata_723610.html

Link to comment
Share on other sites

Mădălina Manole, înmormântată la Ploieşti în prezenţa a 5.000 de persoane

Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Pe parcursul traseului de la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, unde a avut loc slujba de înmormântare, spre Cimitirul Bolovani, traficul rutier a fost dirijat de poliţişti. Admiratorii Mădălinei Manole au început să aplaude la apariţia maşinii mortuare şi au continuat până când autoturismul a ajuns la mormântul aflat pe aleea centrală a Cimitirului Bolovani.

În jurul gropii în care a fost introdus sicriul, jandarmii au amplasat garduri de protecţie, iar în imediata apropiere a mormântului a fost permis doar accesul familiei, al prietenilor, al colegilor de breaslă ai Mădălinei Manole prezenţi la înmormântare şi al jurnaliştilor.

Preotul care a ţinut o slujbă de câteva minute în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, după ce sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost scos pentru a fi dus la biserică, a ţinut un scurt serviciu funerar şi la cimitir, după care sicriul a fost coborât în groapă, fiind apoi acoperit cu miile de flori de la admiratori.

Slujba de înmormântare a Mădălinei Manole, oficiată de doi preoţi pe scările din faţa Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, din Ploieşti, s-a încheiat în jurul orei 18.15, după aproximativ o jumătate de oră, la slujbă participând, alături de membrii familiei, sute de fani ai artistei.

Cortegiul funerar a plecat vineri, în jurul orei 17.00, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti spre Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, în aplauzele a mii de fani care au ţinut să-şi ia rămas bun de la ea.

Timp de aproape şapte ore, mii de oameni au aşteptat la rând zeci de minute, în soare, pentru a aduce un ultim omagiu la catafalcul amenajat în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Cortegiul funerar a ajuns, vineri, în jurul orei 10.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde s-au aflat mii de fani care au ţinut să-i aducă un ultim omagiu artistei.

Trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost depus, vineri dimineaţă, în jurul orei 4.00, la capela Bisericii "Sfânta Treime" din Ploieşti.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/madalina-manole-inmormantata-la-ploiesti-in-prezenta-a-5-000-de-persoane-6586256

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.