Jump to content

Şi-a tăiat venele şi gâtul din cauza iubitei


dcp100168

Recommended Posts

Şi-a tăiat venele şi gâtul din cauza iubitei

Respins de mamă, crescut încă de când era copil prin orfelinate şi părăsit acum de iubită, tânărul a încercat să-şi ia viaţa în baia apartamentului în care locuia.

Povestea de viaţă a lui Claudiu Ghermăneanu, un tânăr de 23 de ani, din Galaţi, a fost la un pas să se sfârşească cât se poate de tragic. Marginalizat şi mai apoi abandonat de familie, crescut printre străini din orfelinat în orfelinat şi părăsit recent de iubită, băiatul a hotărât să-şi ia viaţa. Aseară s-a închis în baie şi a încercat să-şi taie venele şi gâtul, dar din fericire l-au salvat cei doi prieteni cu care locuia, în apartamentul de tip familial, aparţinând Consiliului Judeţului Galaţi.

Vecinii au rămas înmărmuriţi când au aflat ce a făcut tânărul student la Facultatea de Arte, mai ales că îl văzuseră cu câteva minute înainte. „Este un băiat foarte bun. Mă ajută mereu cu sacoşele când vin de la piaţă. Respectuos băiat. Niciodată nu am avut probleme cu el. Am crezut că a murit. Pe mine m-a anunţat vecina că a venit salvarea şi l-a luat pentru că şi-a tăiat gâtul. Mă bucur că nu a murit”, a declarat Florentina Nanu, una dintre vecine.

Băiatul a ajuns la spital în stare gravă, dar a fost stabilizat şi acum se află în afara oricărui pericol.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului care îl cunosc pe tânăr încă de când a ajuns în grija lor spun că studentul este printre cei mai buni copii pe care îi au şi că niciodată nu au avut probleme cu el. „A terminat anul doi de facultate şi este un tânăr foarte bun. Nu a dat niciodată semne de depresie în dragoste. A fost respins de mama sa şi din câte separe a fost părăsit de iubita lui recent”, a declarat Tania Calcan, purtătoarea de cuvânt a Protecţiei Copilului Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_student_la_Arte_si-a_taiat_venele_si_gatul_din_cauza_iubitei_0_298170629.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.