Jump to content

Cadavru găsit în casă, stare de putrefacţie


dcp100168

Recommended Posts

Cadavru găsit în casă, stare de putrefacţie

Moarte suspectă, în cazul unui gălăţean, în vârstă de 53 de ani, despre care vecinii şi cunoscuţii nu mai ştiau nimic, de săpătămâna trecută, până în momentul în care a fost găsit decedat.

Mircea Petrea a fost găsit mort în casă, după trei zile de la deces, cadavrul fiind deja în stare de putrefacţie. Macabra descoperire a fost făcută de către un prieten, care venise în vizită la el. Ceea ce l-a făcut pe bărbat să-şi dea seama că s-a întâmplat ceva rău a fost o recomandată de la Poştă, care se afla la poartă. A intrat în casă şi a dat cu ochii de cadavrul prietenului său, care zăcea într-un colţ al camerei. „Am găsit o hârtie de la Poştă în poartă, care era acolo de trei zile. Nu mai ştiam nimic despre el de câteva zile, dar nu mă aşteptam să fie mort. Nu are soţie, copii. Locuieşte singur aici”, spune Victor Sârghi, cel a descoperit cadavrul.

Nici vecinii nu-l mai văzuseră pe bărbatul mort, încă de săptămâna trecută şi au rămas înmărmuriţi când au aflat că acesta zace în casă fără suflare. „Se ocupa cu grădinăritul şi mai ieşea în piaţă în Ţiglina să vândă zarzavaturi. Nu l-am mai văzut de vinerea trecută. De obicei era mereu pe aici prin zonă, mai veneau pe la el tot felul de prieteni. Nu-mi vine să cred că a murit”, spune şi Jenica Andrieş, una dintre vecine.

Poliţiştii au venit imediat la faţa locului şi au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. „Poliţiştii au demarat o anchetă, iar la prima vedere cadavrul nu avea urme de violenţă”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Cadavrul_unui_barbat_a_fost_gasit_in_casa-in_stare_de_putrefactie_0_298770504.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.