Jump to content

AJOFM nu-i ajută pe gălăţeni să pleace la muncă în străinătate


Recommended Posts

AJOFM nu-i ajută pe gălăţeni să pleace la muncă în străinătate

Lipsa locurilor de munca şi salariile sunt principalele motive care împing angajaţii gălăţeni sa părăsească ţara pentru o slujbă mai bine plătită. Din cauza birocraţiei excesive de care se lovesc, din ce în ce mai puţini optează pentru varianta legală.

Conform purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, Nicoleta Harţegan, numai 19 persoane au plecat de la începutul acestui an la muncă în străinătate prin intermediul instituţiei. „Prin intermediul nostru, anul acesta au plecat la lucru în străinătate 19 persoane. O persoană a plecat să muncească în agricultură în Spania, cinci persoane titulare de contract şi patru rezerve în agricultură, în Danemarca, şi trei persoane în domeniul hotelier, în Italia”, a explicat purtătorul de cuvânt al AJOFM Galaţi.

Neoficial se estimează că între 15.000 şi 20.000 de gălăţeni lucrează în străinătate.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galatenii_pleaca_la_munca_in_strainatate_pe_cont_propriu-_Doar_19_persoane_au_plecat_cu_ajutorul_AJOFM_0_300570123.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.