Jump to content

Cum se plimba cu BAC-ul Adomnitei?

Recommended Posts

Posted

Nu e usor sa fii generatia "cobai" asa cum ne numea nu-stiu-ce ministru,nu, chiar deloc....nu e simplu sa stii ca tu esti primul experiment si probabil si primul esec ( oare?!)...

Oare ce-i cu oamenii astia care se urca pe un tron si sunt denumiti ministri? Dar oare domnul Adomnitei n-a facut scoala, pe vremea dumnealui? Oare e chiar atat de...(nu gasesc un cuvant potrivit!) , incat sa isi bata joc de mintile unor copii ca noi?

Cu ce conditii avem in scoala si ce profesori de "elita" (din cauza remuneratiei pe de-o parte si din cauza vremurilor, pe de alta) ne trimit, mai-mai ca am vrea sa revenim la munCA CAmpului!

Nu, domnilor ministri (fosti, actuali si viitori), generatia "pro"(stie) nu vrea sa fie o generatie de tocilari si nici delasatori, ci doar sa invete in conditi normale, cu profesori care vin cu drag la scoala, ca sa ajunga si ei cineva ....nu ca dumneavoastra!

Hmmmm, stau si ma intreb, daca dumneavoastra ati fi in locul meu, ati ramane in tarisoara asta care, din prost, merge spre foarte prost (cu toate Uniunile si cu toate promisiunile!) !?!?

• 3 weeks later...
Posted

Ai totala dreptate. Au fost studii/stiri/parodii facute pe tema asta... cati ministri ai educatiei a avut Romania din '90 pana acum? nu mai stiu numarul exact... oricum nu asta e relevant...La noi se merge pe principiul ca orice schimbare duce la ceva bun.. Schimbarea e buna domnilor ministri dar facuta cu cap. Intr'adevar poate era nevoie de o reforma in invatamant si educatie dar de la reforma pana la experimente si noi metode de "testare" ale cunostintelor ( iesite din comun ). Inca mergem pe un sistem invechit de invatamant.. invatam de toate pentru ca nu e nimic cu siguranta in privinta locului de munca si trebuie sa fim pregatiti...

Inainte ma uitam la stiri... acum prefer sa asculta o muzica buna decat sa ma scarbesc cu o noua decizie a Guvernului/ministrilor.. Singurii delasatori in tara asta sunt reprezentantii nostri...spun asta cu sincera parere de rau.. nu se merita sa stai in Romania.. Pt generatia tanara din Romania .. tara mama va deveni doar o simpla atractie turistica/vizita a rudelor/bussines travel . Poate avem norocul si suntem invadati de investitori, ne lasam colonizati si devenim o tara macar la sfertul din potentialul uneia din Vest. :roll: :? :?

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.