Jump to content

Tara arde... - Fara seminte pe stadionul Otelul


Mikka

Recommended Posts

Suporterii Oţelului cer oficial Jandarmeriei interzicerea seminţelor pe stadion *

V-aţi obişnuit cu cereri privind interzicerea vuvuzelelor? Iată că suporterii Oţelului au idei şi mai moderne dar şi apropiate de specificul local.

Despre incidente, la trecut

Întâlnindu-se faţă în faţă, vineri după-amiază, la stadionul Oţelul jandarmii, Poliţia, reprezentanţii Clubului Oţelul şi suporterii acestuia au ajuns la concluzia că de fair-play nu se satură nimeni.

Totuşi, suporterii şi-au făcut publice nemulţumirile vizavi de problemele avute în deplasările din sezoanele trecute, de la Ploieşti şi de la Braşov, în care s-au înregistrat incidente între fanii gălăţeni şi firmele de securitate care asigurau paza pe stadioanele respective.

Curcubeu pe „Oţelul”

Din partea clubului Oţelul, Viorel Anghelinei i-a informat pe jandarmii gălăţeni în legătură cu măsurile de siguranţă care se aplică la Galaţi, la intrarea în stadion, începând cu noul sezon.

„Fiecare zonă a stadionului va fi personalizată printr-o culoare, astfel: Tribuna 1 – albastru; Tribuna II – roşu; Peluza 1 – gri şi Peluza 2 – galben. Această decizie a fost luată pentru o mai bună coordonare şi pentru uşurarea accesului fanilor în stadion”.

Campanie pentru un public tânăr

Comandantul Jandarmeriei Galaţi, colonelul Mircea Olaru, a anunţat lansarea campaniei de atragere a publicului tânăr la stadion. Campania va fi demarată împreună cu reprezentanţii clubului Oţelul Galaţi, prin participarea unui jandarm, a unui fotbalist al echipei locale, dar şi a unui suporter la discuţiile cu liceenii gălăţeni.

Fără seminţe

De asemenea, foarte important, suporterii Oţelului au cerut clubului şi forţelor de ordine iniţierea unei campanii de "eradicare" a seminţelor de pe stadionul din Galaţi, la fel cum se practică în fotbalul de peste graniţă, dar mai nou şi la majoritatea echipelor din Liga I.

http://www.viata-libera.ro/articol-„NU”_bomboanelor_agricole_la_meci_2.html

Sa inteleg ca jandarmii vor perchezitiona suporterii???

Link to comment
Share on other sites

Sa inteleg ca jandarmii vor perchezitiona suporterii???

asa, si? esti pechezitionat in marketuri cu pretentii cum ar fi Selgros si Metro daramite la intrarea pe un stadion. btw, de cand nu ai mai fost pe stadion?

problema cu semintele e o gaselnita de-a galeriei. cica daca nu mai spargi seminte ai gura libera si poti striga (incuraja echipa). 76.gif

Link to comment
Share on other sites

cojile de seminţe, în amestec cu ceva salivă, pot reflecta lumina şi-aşa extrem de orbitoare de la nocturna acestui minunat stadion şi deranjează jucătorii!

ce e aşa greu de înţeles?!

Link to comment
Share on other sites

cojile de seminţe, în amestec cu ceva salivă, pot reflecta lumina şi-aşa extrem de orbitoare de la nocturna acestui minunat stadion şi deranjează jucătorii!

ce e aşa greu de înţeles?!

La naiba! La asta nu m-am gandit... =))

Link to comment
Share on other sites

eeeeee, lucrurile-s mai complexe: spectatorii se vor descălţa la turnicheţi, şosetele albe imaculate sunt obligatorii, fiecare "fan" va veni cu lanterne cu autonomie de cel puţin 120 de minute (nocturna e scumpă), controlul la unghii obligatoriu (pentru protecţie, în caz de introducere a acestora în gât), spălat pe dinţi pentru răcnete de bun simţ, vezica mică (micţiunea e adiacentă unor spaţii inexistente pe stadion) şi tot aşa. cu fotbalul mai vedem noi :-? ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.