Gabryelle Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Buna dimineata Galateni. Am deschis acest topic in speranta ca ma va putea cineva ajuta cu niste informatii,si poate nu doar pe mine. Caut un doctor sau practicanti care manuiesc acupunctura,reflexoterapia sau alte tehnici de indepartarea stresului la domiciliu..Am cautat tot internetul,dar nu am gasit pe nimeni care sa vrea sa vina la domiciliu.
riaji Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Un doctor foarte bun in acupunctura, presopunctura si reflexoterapie il gasesti in IC Frimu, la bl. O1 (prima la stanga cum cobori pe Tecuci dinspre Masnita/Extra etc). Numele lui este Boicenco Stefan.
Gabryelle Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Un doctor foarte bun in acupunctura, presopunctura si reflexoterapie il gasesti in IC Frimu, la bl. O1 (prima la stanga cum cobori pe Tecuci dinspre Masnita/Extra etc). Numele lui este Boicenco Stefan. Mersi riaji,dar stii daca vine si la domiciliu?
riaji Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Nu, face tratament la cabinetul de la adresa respectiva, iar programarile se fac sambata si duminica, daca tin eu bine minte.
Gabryelle Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Nu, face tratament la cabinetul de la adresa respectiva, iar programarile se fac sambata si duminica, daca tin eu bine minte. Mersi dar eu am nevoie la domiciliu.
Recommended Posts